Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Animatie Maker Gezocht voor Promo/product Filmpje

Opdracht ID: 53327

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 06-07-2023
Reacties: 6
Locatie: Hengelo, Overijssel
Laatst gewijzigd: 10-07-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde animatie maker om een promo filmpje te maken. Het filmpje zal zich richten op de expertise in gevelreiniging, het verwijderen van cementsluier en andere diensten die wij aanbieden.

Wat we in het animatie filmpje willen zien, zijn verschillende verdiepingen met onze BV-logo's, waarbij elke verdieping een andere dienst vertegenwoordigt. We willen dat de animatie duidelijk en aantrekkelijk is, met vloeiende overgangen en oogstrelende visuals. Ook moet het mogelijk zijn om de diensten los van elkaar te promoten, dus kleine stukjes film over de diensten te gebruiken voor de desbetreffende BV.

Voor deze opdracht zouden we graag samenwerken met een animatie maker die ervaring heeft met het maken van professionele en pakkende promo filmpjes. Persoonlijk contact en een goede communicatie zijn essentieel, zodat we onze visie en verwachtingen goed kunnen overbrengen.

Als je geïnteresseerd bent in deze opdracht, stuur dan alsjeblieft een portfolio van eerdere animatie projecten die je hebt voltooid. Dit stelt ons in staat om je stijl en vaardigheden beter te begrijpen. Ook mag je ons een verwachte totaalprijs toesturen.

Freelance animators die hebben gereageerd (6)

ymke
ymke
06-07-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Wouter
Wouter
06-07-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
sjors
sjors
06-07-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Lucas
Lucas
06-07-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Donald
Donald
06-07-2023
29 referenties
Gemiddelde score
9.7
Harmen
Harmen
06-07-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance animatiefilm opdrachten

Animatie speelgoed

Geplaatst: 20 mei
hallo, Ik zou graag een animatie video willen laten maken, over speelgoed. Van 1-2 minuten. Ik hoor graag van iemand die mij hierbij kan helpen wat daar bij komt kijken? En wat zijn de kosten?

Animated video for Marketing

Geplaatst: 5 mrt
ENG: Hi, For our company, we want to develop an animated video for marketing purposes. This video is approximately one minute long. It's important to pay attention to the details. In the video, we want to depict our technology. We would like to see portfolios with the responses. NL: Hallo, Voor ons bedrijf willen we een geanimeerde video ontwikkelen voor marketingdoeleinden. Deze video is ongeveer…

Freelance Animatie Video Editor voor E-Learning Project

Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, Omschrijving: Wij zijn op zoek naar een getalenteerde freelance animatie video editor die ons kan helpen bij het ontwikkelen van 25 e-learning video's, elk met een duur van ongeveer 2,5 minuut. De video's moeten worden gemaakt met behulp van het programma Vyond, dat AI-gestuurde animatie video generatie mogelijk maakt. Dit betekent dat ongeveer 70% van de animatie automatisch…

Animatie video

Geplaatst: 08-12-2023
Hi, Voordat ons bedrijf live gaat willen we voor marketing een animatie video laten ontwikkelen. Deze video is ongeveer een minuut lang. Het is belangrijk dat er gelet wordt op de details. In de video komt onze mascotte voor en dieren in het bos.  We zien graag portfolio's bij de reacties.

Animated Explainer video - Software platform

Geplaatst: 05-09-2023
Hi, We are searching for someone who can create an awesome 2d productvideo about our cloud-based software. Specifications: - 60 seconds product video - Voice-over in English, German and Dutch - The script contains 7 stories/shots Please feel free to contact us for more information.

Uitleg animaties met voice-over

Geplaatst: 15-07-2023
Goedemiddag, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons uitleg animaties met voice-over kunnen maken. Onze huidige animaties zijn verouderd en we zouden ze graag een upgrade willen geven . Het gaat in totaal om 6 animaties; 1 animatie duurt ongeveer 20 seconden. Het script staat al en hoeft dus niet meer geschreven te worden. Mogelijk zullen er enkele aanpassingen worden doorgevoerd in het script.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht