Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Animatie Maker Gezocht voor Promo/product Filmpje

Opdracht ID: 53327

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 6 jul
Reacties: 6
Locatie: Hengelo, Overijssel
Laatst gewijzigd: 10 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde animatie maker om een promo filmpje te maken. Het filmpje zal zich richten op de expertise in gevelreiniging, het verwijderen van cementsluier en andere diensten die wij aanbieden.

Wat we in het animatie filmpje willen zien, zijn verschillende verdiepingen met onze BV-logo's, waarbij elke verdieping een andere dienst vertegenwoordigt. We willen dat de animatie duidelijk en aantrekkelijk is, met vloeiende overgangen en oogstrelende visuals. Ook moet het mogelijk zijn om de diensten los van elkaar te promoten, dus kleine stukjes film over de diensten te gebruiken voor de desbetreffende BV.

Voor deze opdracht zouden we graag samenwerken met een animatie maker die ervaring heeft met het maken van professionele en pakkende promo filmpjes. Persoonlijk contact en een goede communicatie zijn essentieel, zodat we onze visie en verwachtingen goed kunnen overbrengen.

Als je geïnteresseerd bent in deze opdracht, stuur dan alsjeblieft een portfolio van eerdere animatie projecten die je hebt voltooid. Dit stelt ons in staat om je stijl en vaardigheden beter te begrijpen. Ook mag je ons een verwachte totaalprijs toesturen.

Freelance animators die hebben gereageerd (6)

ymke
ymke
06-07-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Wouter
Wouter
06-07-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
sjors
sjors
06-07-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Lucas
Lucas
06-07-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Donald
Donald
06-07-2023
29 referenties
Gemiddelde score
9.7
Harmen
Harmen
06-07-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance animatiefilm opdrachten

Animated Explainer video - Software platform

Geplaatst: 5 sep
Hi, We are searching for someone who can create an awesome 2d productvideo about our cloud-based software. Specifications: - 60 seconds product video - Voice-over in English, German and Dutch - The script contains 7 stories/shots Please feel free to contact us for more information.

Uitleg animaties met voice-over

Geplaatst: 15 jul
Goedemiddag, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons uitleg animaties met voice-over kunnen maken. Onze huidige animaties zijn verouderd en we zouden ze graag een upgrade willen geven . Het gaat in totaal om 6 animaties; 1 animatie duurt ongeveer 20 seconden. Het script staat al en hoeft dus niet meer geschreven te worden. Mogelijk zullen er enkele aanpassingen worden doorgevoerd in het script.…

Kinderboek platen

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik ben een kinderboek aan het maken maar ben opzoek naar een tekenaar. Het gaat over een meisje in een betoverd bos welke verschillende karakters tegen komt in dat bos. Ik wil mooie platen over de gehele bladzijde.

Animatie van een gedicht

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Wij hebben een bijzonder gedicht geschreven door een dichter met een beperking. Het gedicht neemt je mee in de natuur en het verloop van de seizoenen. Met een korte animatie willen we de dichter verrassen. Wij hebben daarvoor een bescheiden budget.

Striptekenaar gezocht voor kleine opdracht

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Ik heb een podium ontworpen, nu zoek ik een strip tekenaar die op komische wijze een folder kan maken. 

Digitaal Floorplanner Specialist

Geplaatst: 21 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft met het programma floorplanner . Ik wil een aantal plattegronden virtueel laten inplannen voor de makelaardij
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht