Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Overige Design & Multimedia

After Effects Template Vullen

Opdracht ID: 48750

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 01-09-2021
Reacties: 3
9613
Laatst gewijzigd: 02-09-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer voor een simpel klusje. Ik zoek iemand die een After Effects template kan vullen met zo'n 50 foto's en een leuke intro en outro erbij kan maken.

Ik hoor graag van jullie op Hoofdkraan.nl.

Freelance vormgevers die hebben gereageerd (3)

Francesca
Francesca
01-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
7
Tomas
Tomas
02-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Ids
Ids
02-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0

Freelance ontwerp opdrachten

Freelance Visual Designer of Art Director Gezocht
Geplaatst: 27-12-2021
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer visual designer/art director. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van o.a. gevelreclame, raambelettering, binnen interieur reclames. Voor deze opdrachten krijgen we de aanvraag om een design concept in elkaar te zetten. Op meeste gevallen hebben de klanten beperkt informatie/huisstijl of een eigen brand. Dus er moet van een kort…

Freelancer Gezocht voor Kleine Photoshop Klus
Geplaatst: 17-12-2021
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer voor een kleine photoshop opdracht. Het gaat om het photoshoppen van een logo op een bedrijfsgebouw. Het logo en de foto zal ik uiteraard toesturen bij interesse. Ik hoor graag wie dit op korte termijn zou kunnen oppakken en tegen welke prijs. Graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

Word en Excel Sjablonen Opmaken (Huisstijlautomatisering)
Geplaatst: 24-09-2021
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een designer en/of Word/Excel specialist die ons kan helpen met het opmaken van een aantal sjablonen. Het betreft meerdere documenten die zowel intern als extern gebruikt worden. Voorkeur gaat naar een reactie met prijsindicatie. Mag per sjabloon, op uurtarief of als projectprijs.

Word Specialist voor Sjablonen (vanuit InDesign Ontwerp)
Geplaatst: 14-09-2021
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Word specialist die ons kan helpen om een document vanuit een InDesign ontwerp kan omzetten naar een basis Word sjabloon/template voor onze opdrachtgever. Dit betreft een document van 3 pagina's welke als een basis brief/paper sjabloon door de opdrachtgever gebruikt moet kunnen worden.  Zie bijgevoegd voorbeeld. Graag ontvangen we reactie/begroting…

Hoodie en Tshirt Ontwerp in PDF Bestand
Geplaatst: 28-06-2021
Beste freelancers, Ik zoek iemand die illustraties en/of teksten voor mij kan plaatsen op t-shirts en hoodie's in een PDF-bestand zodat dit door kan naar de fabrikant voor productie. Ik betaal het liefst per ontwerp. Ik hoor graag van jullie.

Rapport Template in PowerPoint Optimaliseren
Geplaatst: 23-06-2021
Beste freelancers, Wie maakt er van mijn PowerPoint design een goed werkend sjabloon/template? Alle designelementen zijn er, evenals de opmaak die ik wil en kleurenschema; maar ik moet nu steeds te veel handmatig aanpassen en wil dus een goed werkend sjabloon. Voor de PowerPoint kenner is dit denk ik een heel eenvoudig klusje. Wie kan mij helpen? Ik zie je reactie graag tegemoet.

Toon meer