Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Acquisitie tbv Informatie Mappen voor Ouders

Geplaatst op:
10 april 2019 11:05
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
PR/Reclame
Opdracht ID:
38768
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 1000 tot € 4000
Locatie:
Deventer, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar freelancers/zzp'ers met ervaring in de sales.

Het is de bedoeling dat je een gratis informatiemap gaat maken voor basisscholen en kinderopvangcentra. De Map wordt gefinancierd vanuit adverteerders. Dit zijn voornamelijk bedrijven die producten en of diensten aanbieden aan ouders met jonge kinderen.

Wij hebben de opdracht binnen gehaald voor je met een lijst van contacten die de klant zelf aanlevert en een lijst met bedrijven en instanties uit de regio. Het gaat dus om een combinatie van koude en warme acquisitie. Let op wij zoeken dus mensen die affiniteit hebben met advertentieverkoop.

Gemiddeld kan men 1 informatiemap per week maken. Verdiensten liggen op 1000 per week. Het aantal informatiemappen dat je gaat vol bellen is van jezelf afhankelijk.
Men mag op deze opdracht ook reageren als je maar 1 map per maand wilt maken als extra inkomen op je huidige opdrachten. Werkzaamheden kunnen vanuit huis worden uitgevoerd.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Willemien Willemien 10-04-2019
Helma Helma 10-04-2019
Girbe Girbe 11-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Marike Marike 14-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Yvonne Yvonne 10-04-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Marketing Specialist voor Diverse Werkzaamheden
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een marketing/communicatie specialist die ons z.s.m. kan helpen bij de introductie van een nieuwe dienst/label:    Alles is af inclusief een complete website en alle social mediakanalen. Het moet alleen nog geïntroduceerd worden... onder bestaande klanten, onder potentiele klanten…
25 mrt
PR Manager voor Reisorganisatie
Beste freelancers,    Wij zoeken een PR manager die op project basis voor ons in Nederland free publicity gaat genereren.    Onze organisatie "ontzorgt" klanten die naar Australie en Nieuw Zeeland willen reizen door het op maat maken van de reis. Wij werken met kleinschalige accomodaties die door lokale ondernemers gerund…
30 jan
Advertorial voor Schoenenmerk Schrijven
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand voor het schrijven van een advertorial met een duidelijk storytelling-element van minstens 250 woorden voor een schoenenmerk.    Zorg ervoor dat de USP’s van het merk duidelijk naar voren komen.    Deadline 30 januari 20:00.    Illustratief beeldmateriaal…
28 jan
Promoter voor Luister Boek en Ebook
Beste freelancers,    Ik zoek een promoter voor mijn boek, luister boek en Ebook. Het boek is sinds 2012 overal te verkrijgen ook in de bibliotheken. het Ebook en luister boek is eind november klaar.    Het budget is low.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
23-10-2018
Advertentie Ontwikkelen voor Groothandel
Beste freelancers,    Wie kan ons helpen bij het ontwikkelen van een advertentie? We willen deze graag in een vakblad plaatsen. We zijn een groothandel in injectables en willen graag adverteren in ons vakblad.    Bij interesse zie ik graag een reactie tegemoet.
16-10-2018
Commerciƫle Hulp bij Lancering Mobile Foto Kiosk App
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar hulp en commerciële ondersteuning tijdens de lancering van een nieuwe App. Wij hebben recent een nieuwe App aangekocht zodat klanten hun mobile foto's kunnen laten afdrukken. Het is een mobile photo Kiosk.    Het idee is dat wij hier graag ondersteuning in zouden willen hebben…
11-10-2018