Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Controlling/Accountancy

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
2 maart 2021 12:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Finance & Administratie
Subcategorie
Controlling/Accountancy
Opdracht ID
46811

Accountantsrapport Gezocht voor een Huurwoning

25 tot 40 p.u. (2) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
2 maart 2021 12:05
Categorie
Finance & Administratie
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor het huren van een huis heb ik onverwachts een inkomensverklaring/accountantsrapport nodig en op zoek naar een freelancer om deze voor mij op te stellen.

Ik ben sinds vorig jaar zelfstandig ondernemer en doe alle administratie zelf. Dit is nog eenvoudig omdat ik zzp'er zonder personeel en zonder inkoop van materialen ben. Heb wel een jaaroverzicht in pdf of excel bestand. Omdat het inkomen oploopt is ook een goede prognose nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de woning.

Daarnaast heeft de verhuurder aangegeven dat de verklaring zowel met stempel als met handtekening moet worden voorzien. (of tenminste dat het gaat om een erkend kopie i.p.v dat mijn buurman dit bijvoorbeeld doet.) Het gaat om een boekhoudersverklaring van het belastbaar inkomen van 2020 en de stand van zaken/prognose van 2021.

Ik heb beperkt budget beschikbaar voor het opstellen van deze verklaring.

Bij interesse zie ik graag een offerte tegemoet.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Arthur
02-03-2021
Daniël
02-03-2021

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
2 maart 2021 12:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Finance & Administratie
Subcategorie
Controlling/Accountancy
Opdracht ID
46811

Opdrachten in dezelfde categorie

Opmaken en Deponeren Jaarrekening 2019
Beste administratie specialisten,    Voor een kleine onderneming (BV) zonder personeel ben ik op zoek naar een freelancer die de jaarrekening voor 2019 (totaal 181 transacties) wil maken en deponeren bij de KVK.    De gehele administratie staat in een Excel document. We maken geen gebruik van een programma zoals Exact. Elke transactie…
16-09-2020
Geprognosticeerde Resultatenrekening Opstellen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder (mag ook een accountant of administratiekantoor zijn) die voor mij een geprognosticeerde resultatenrekening kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning.    Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk inkomsten,…
20-08-2020
Samenstellingsverklaring en Aangifte Venootschapsbelasting
Beste freelancers,    Verzoek voor het opmaken van een samenstellingsverklaring 2019. Graag zien we de jaarrekening ook gedeponeerd worden bij de KVK. Er dient voor 2019 ook aangifte dividend te worden gedaan, op basis van de jaarrekening. Het gaat om een kleine omzet, bijgehouden in EXACT.    Ik zie je reactie graag tegemoet.
19-05-2020
Inkomensverklaring ZZP (Partner Visum)
Beste freelancers,    Voor het aanvragen van een partner visum ben ik op zoek naar een gecertificeerde accountant die een inkomensverklaring voor ZZP kan invullen en ondertekenen.    Het betreft een eenvoudige recht toe recht aan opdracht die m.i. hooguit een uur zou moeten kosten.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
18-05-2020
Jaarrekening en Accountantsverklaring Opmaken
Beste freelancers,    Verzoek voor het opmaken van jaarrekening 2019 inclusief accountantsverklaring. Graag zien we de jaarrekening ook gedeponeerd worden bij de KVK. Er dient voor 2019 ook aangifte dividend te worden gedaan, op basis van de jaarrekening. Het gaat om een kleine omzet, bijgehouden in EXACT.    Ik zie je reactie graag…
14-05-2020
Inkomensverklaring voor Huurwoning Nodig
Beste freelancers,    Ik hoop dat u mij kunt helpen, of op weg kunt helpen.    Ik ben bezig met een huurwoning en de verhuurder ontvangt graag een inkomensverklaring/ prognose, opgesteld door een administratiekantoor/accountantskantoor (met stempel en handtekening), aangezien ik mijn eigen administratie doe, heb ik geen boekhouder…
27-04-2020
Toon meer