Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Controlling/Accountancy
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Accountantsrapport Gezocht voor een Huurwoning

Opdracht ID: 46811

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 02-03-2021
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 04-03-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor het huren van een huis heb ik onverwachts een inkomensverklaring/accountantsrapport nodig en op zoek naar een freelancer om deze voor mij op te stellen.

Ik ben sinds vorig jaar zelfstandig ondernemer en doe alle administratie zelf. Dit is nog eenvoudig omdat ik zzp'er zonder personeel en zonder inkoop van materialen ben. Heb wel een jaaroverzicht in pdf of excel bestand. Omdat het inkomen oploopt is ook een goede prognose nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de woning.

Daarnaast heeft de verhuurder aangegeven dat de verklaring zowel met stempel als met handtekening moet worden voorzien. (of tenminste dat het gaat om een erkend kopie i.p.v dat mijn buurman dit bijvoorbeeld doet.) Het gaat om een boekhoudersverklaring van het belastbaar inkomen van 2020 en de stand van zaken/prognose van 2021.

Ik heb beperkt budget beschikbaar voor het opstellen van deze verklaring.

Bij interesse zie ik graag een offerte tegemoet.

Freelance accountants die hebben gereageerd (2)

Arthur
Arthur
02-03-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Daniël
Daniël
02-03-2021
26 referenties
Gemiddelde score
9.7

Interim opdrachten accountancy

Door accountant ondertekende inkomensverklaring en prognose

Geplaatst: 1 dec
Goedemiddag, Ik heb met spoed een door een accountant ondertekende inkomstenverklaring 2022 en 2021 en een prognose voor 2023 nodig. Deze documenten moet ik morgen ( 1-12-2023) aanleveren bij een verhuurmakelaar. Ik heb een boekhoudprogramma bij Moneybird waaruit ik alle informatie kan doorsturen. Hopelijk kan iemand mij op deze korte termijn helpen! Vriendelijke groeten Marieke

Kwartaal overzicht spoed

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Voor mijn VOF heb ik kwartaaloverzicht september/oktober/november nodig door erkende accountant/boekhouder Deze heb ik met spoed nodig voor 4 december  

Prognose ondernemersinkomen '23 ondertekenen door accountant

Geplaatst: 23 nov
Beste, Ik ben gekozen voor een huurwoning en moet nu een prognose ondernemersinkomen 2023 inleveren. Deze moet ondertekend worden door een accountant. Het formulier is al ingevuld. Deze hoeft enkel ondertekend te worden. Ik betaal hier 50,- voor Alvast bedankt!

Financiele administratie voor NL en HK bedrijven

Geplaatst: 12 nov
Beste freelancers, Nederlandse ZZP-er met bedrijf in Hong Kong, zoek boekhouder die zowel de Nederlandse als de HK administratie en aangiftes kan verzorgen, optimaliseert en adviseert.

Verklaring omtrent inkomen zelfstandig ondernemer

Geplaatst: 14 nov
Beste, Voor een aanvraag van een partner visum moet ik een verklaring omtrent inkomen zelfstandig ondernemer aanleveren. Ik ben een ZZP-er en heb een vaste Zwitserse klant. Ik heb een vast inkomen elke maand en ben werkzaam voor deze klant sinds 2021. Ben uiteraard bereid alle informatie aan te leveren die nodig is. Zou u me kunnen laten weten of u mij hiermee kunnen helpen, hoeveel dat kost en op…

Accountant voor rapportages tbv woninghuur

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Mijn opdracht luidt: opstellen rapportages zoals o.a. balans en V/w 2022, 1 oktober -2022 tot 1 oktober 2023, over 2023 en geprognosticeerde resultatenrekening over 2023. Zoals eerder gemeld gebeurt het opstellen adv het inlezen van bankgegevens. Bankgegevens bestaan slechts uit betalingen en uren facturen per 4 weken. privébetalingen en bankkosten. Hoeveelheid gegevens is…

Prognose zzp

Geplaatst: 30 okt
Hallo allemaal! Ik ben met spoed opzoek naar een boekhouder of administratiekantoor die voor mij een erkende prognose van opstellen ivm een huurwoning.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht