Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Account Management
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Account manager

Opdracht ID: 54829

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26 mrt
Reacties: 0
Locatie: Maastricht, Limburg
Laatst gewijzigd: 26 mrt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Over Ons:
Wij zijn een servicegericht agency dat Facebook Ad-accounts levert aan diverse klanten. Momenteel bedienen we 80 klanten, maar onze groei is exponentieel. Binnen 5 maanden streven we ernaar om ons klantenbestand uit te breiden naar 800. Onze klanten hebben diverse vragen over onze service, technische aspecten en moeten regelmatig hun accounts opwaarderen (top-ups).

De Rol:
We zijn op zoek naar een toegewijde persoon die samen met ons de grootste speler in Nederland en België wil worden en daarna de wereld wil veroveren. Als Klantenservice Medewerker ben je verantwoordelijk voor het bieden van uitstekende service aan onze klanten. Je zult te maken krijgen met vragen over onze service, technische ondersteuning en het verwerken van betalingen voor accountopwaarderingen. Een gemiddelde klant besteedt momenteel €500 per dag, dus het is belangrijk dat je comfortabel bent met het beheren van grote geldbedragen en het omgaan met drukte. Deze rol is fulltime.

Wat We Zoeken:
We zijn op zoek naar een betrouwbaar en verantwoordelijk persoon die niet bang is om zich in te zetten voor de beste service voor onze klanten. Ervaring met adverteren is een pluspunt, maar we bieden uitgebreide training om je hierin te ondersteunen. Het belangrijkste is dat je vriendelijk, goed georganiseerd en een teamspeler bent die gedijt in een dynamische omgeving. Onze werkethiek draait om toewijding, ongeacht hoe druk het wordt.

Wat We Bieden:
Deze rol biedt een unieke kans om mee te groeien met ons bedrijf en je wereldbeeld en perspectief op geld te veranderen. We bieden een competitief salaris en de mogelijkheid om deel uit te maken van een ambitieus team dat streeft naar grenzeloze groei. Hiernaast bieden we ook €20 per uur samen men bonussen.

Freelance accountmanagement opdrachten

Marketing koffie merk

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Wij zoeken voor ons koffie merk een partij die door middel van marketing of account management onze producten kan verkopen aan horeca bedrijven en aanverwanten.

Communicatief sterke Accountmanager gezocht!

Geplaatst: 4 jan
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar een accountmanager die in contact kan staan met onze klanten voor ons marketingbureau. Je bent het aanspreekpunt via whatsapp, telefoon, email en zoom en je bent goed in het tevreden stellen van klanten. Mocht dit interessant klinken voor je dan kom ik graag verder met je in contact om de details te bespreken!

Accountmanager

Geplaatst: 27-12-2023
Beste freelancers, Voor ons marketing bureau zoeken we vanwege sterke groei naar een aantal Nederlandse accountmanagers. Ben jij op korte termijn beschikbaar, of ken jij iemand die hier geschikt voor is? Stuur me dan even een berichtje. Naast klantcontact sta je ook in contact met de media buyers en video graaf over de Facebook ads campagnes. Voor meer info stuur me gerust een bericht.

Accountmanager/vertegenwoordiger in de branche verhuizen

Geplaatst: 22-09-2023
Beste freelancers, Ik ben voor mijn website op zoek naar een accountmanager/vertegenwoordiger die precies weet hoe je een b2b opzet tussen mijn website en verhuisbedrijven/organisaties. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen neem dan contact op en dan plannen we een call in.

Commercieel Value Manager bij neWings

Geplaatst: 11-09-2023
Commercieel Value Manager bij neWings Maak het verschil met neWings en laten we samen de kracht van entrepreneurs vrijzetten als katalysator voor een betere wereld! Wie zijn wij? neWings is meer dan een bedrijf; het is een beweging, een community voor en door entrepreneurs. Wij begrijpen de complexiteit van de ondernemersreis en bieden daarin deskundige begeleiding. Bij ons vinden zij een netwerk…

Communicatie / Marketing leads

Geplaatst: 16-08-2023
Hoi! We zijn op zoek naar iemand die ons één á twee dagen per week kan ondersteunen bij de communicatie (content websites, mailings) en het genereren van marketing leads. We hebben een programmeur en sales medewerker voor je klaar staan om je te ondersteunen in al jouw ideeën. We zijn een klein bedrijf met een kantoor op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk. Hybride werken…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht