Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. 3D & CAD
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

3D Tekeningen Editor Gezocht voor Project

Opdracht ID: 49621

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 09-12-2021
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 09-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancers van hoofdkraan.nl,

Ik zoek een 3D editor/tekenaar die verkeerssituaties die je bijvoorbeeld krijgt bij het CBR examen kan bewerken. Dus stel dat je een verkeerssituatie in 3D heb, deze kan bewerken met een eigen foto.

Zo hebben wij al deze verkeerssituaties al in het 3D maar willen wij deze graag bewerken. Hiervoor zoeken we een geschikte partner die ons kan helpen met editen.

Wie zijn wij?
Wij zijn de grootste aanbieder op het gebied van Motor theoriecursussen en geven daarnaast ook eendaagse theoriecursussen voor de auto en bromfiets.

Heb je interesse, we horen graag van je en zien de offerte via Hoofdkraan.nl tegemoet!

3D tekenaars die hebben gereageerd (5)

Freddy
Freddy
09-12-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.1
Joël
Joël
09-12-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.4
Rinke
Rinke
09-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Daniël
Daniël
09-12-2021
3 referenties
Gemiddelde score
7.3
Stevan
Stevan
09-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance 3D en CAD opdrachten

Te maken DWG Bestanden - dakpannen

Geplaatst: 4 jul
Ben op zoek naar een CAD Tekenaar die DWG bestanden kan maken van dakpannen, zodat opdrachtgevers deze weer kunnen gebruiken in hun ontwerpen.  

Gezocht 3d designer

Geplaatst: 10 jun
Ik zoek een hele goede 3d designer die voor mij 3d printable modelen kan maken (telefonisch contact nodig voor uitleg) Na de opdracht wil ik het copyright hebben van de files.

Inrichten kale beneden verdieping bedrijfsruimte

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een binnenhuisarchitect die een bedrijfspand kan inrichten. Het gaat om een beneden verdieping van beide 250 m2 Benodigheden beneden verdieping: - Kleine lobby/ kassa - Bedrijfskeuken - lounche / eet gedeelte - Wc's In afwachting van de mogelijkheden.

3D filmpje maken van keuken en woonkamer

Geplaatst: 20 apr
Beste freelancers, Wij willen een keuken overnemen van vrienden en willen daarom een 3d filmpje laten maken hoe dat er dan komt uit te zien en of het ook past. En we willen de woonkamer ook veranderen.

Freelance CAD-ontwerpproject

Geplaatst: 22 apr
Hi, We are looking for an experienced CAD designer to assist with the conversion of Stormtrooper armor components from STL files to editable CAD formats. The primary goal of this project is to transform existing 3D models sourced from STL files into CAD documents that provide versatility for further design modifications, prototyping, and potential manufacturing efforts.

Sketchup tekenaar freelance

Geplaatst: 11 apr
Beste freelancers, I.v.m. de snelle groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Sketchup tekenaar die op freelance basis 3d tekeningen kan maken. De opdrachten bestaan uit het tekenen en renderen van complete interieurontwerpen voor de zakelijke markt voor kantoren. De ontwerpen zijn reeds uitgewerkt en de werkzaamheden bestaan alleen uit het tekenwerk. Het maken voor tekenwerk dat voor de aanbesteding…

Eenvoudige schema's van wasbakjes in Autocad

Geplaatst: 4 mrt
Beste freelancers, Eenvoudige schema's van wasbakjes in Autocadformaat zetten om deze in te fresen in een werkblad. Ik verwacht dat het per wasbak 0,5 uur werk is. We starten met 1 wasbak als test. Basiskennis van Autocad volstaat.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht