Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

3D Tekenaar met Kennis van CAD en DWG Bestanden

Geplaatst op:
16 april 2019 13:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
3D & CAD
Opdracht ID:
38849
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
Almere, Flevoland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn per direct op zoek naar een freelance interieur tekenaar / ontwerper die in staat is om (gemaatvoerde) 3d tekeningen te maken van diverse ruimtes met meubels erin op basis van CAD tekeningen, handschetsen, voorbeelden en .dwg tekeningen.
 
  • Je moet in staat zijn om de modellen op te werken met materialen, verlichting etc. en ook moet je er afbeeldingen in kunnen zetten.
  • Affiniteit met industrieel ontwerpen /(interieur) architectuur is een pre.
  • Voor deze opdracht gaat het specifiek om een de presentatie van een nieuw op te leveren interieurconcept voor een bedrijf.
  • Beheersing van grafische software (bijv. vectorworks, cad bestanden) is noodzakelijk.
  • Je kunt hier op kantoor in Almere werken, of indien goed bereikbaar op je eiegn locatie (op eigen laptop).

Wij zien graag een reactie, portfolio en offerte tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Herman Herman 16-04-2019
referentiesterren
8 referenties
Michael Michael 16-04-2019
Thomas Thomas 16-04-2019
Dirk Dirk 16-04-2019
referentiesterren
2 referenties
Charlotte Charlotte 16-04-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Tekening in CAD of STEP Formaat
Beste freelancers,    Ik wil graag een tekening laten maken in CAD of STEP formaat.  Het is een pvc bakje met een deksel. In Photoshop heb ik al het een en ander gemaakt.  Uiteindelijk wil ik het PVC bakje laten maken.    Graag een reactie bij interesse.
11:45
Plattegrondtekening van Pand Aanpassen
Beste freelancers,    Wij bezitten een pand waarbij wij enkele muren hebben gewijzigd. De huidige plattegrond moet dus worden aangepast voor de brandweer en de omgevingsvergunning.    Wie kan ons hierbij helpen? We zien graag een reactie tegemoet.
7 aug
CAD Tekenaar Gevraagd (.dwg Bestand voor Keukenpanelen)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een DWG-tekening kan maken van keukenpanelen die op IKEA keukens geplaatst kunnen worden. De interieurbouwer heeft een .dwg file file nodig om deze te kunnen laten inlezen op de CNC machine.    Wie kan mij helpen?
22 jul
Bouwkundig AutoCAD Tekenaar
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Bouwkundig AutoCAD tekenaar. Wij hebben regelmatig opdrachten voor ervaren tekenaars die onze voor ons architectenbureau bestek- werk en detailtekeningen kunnen maken.    We verwachten het volgende van je:  Minimaal 3 jaar ervaring met Autocad  Ervaring met Revit (pré) …
22 jul
Ervaren AutoCAD Tekenaar ter Ondersteuning
Beste freelancers,    Ik zoek een ervaren autoCAD tekenaar 2D. Ik heb wat kleine klusjes voor ca. 20 uur waar ik ondersteuning voor zoek.     Het gaat om het opschonen van oude autoCAD-bestanden (dwg, dxf), nieuwe indeling van layers, en een aantal revisies erbij tekenen.  Ik zoek een freelancer met Q gis ervaring, dat…
18 jul
AutoCAD Technisch Tekenaar Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met het maken van een werkplaats tekening.    Wij willen een technische tekening voor de ontwikkeling van een stortput & elevator die gebruikt gaat worden in de veevoer industrie.      Kan je ons helpen dan voorzien wij je…
15 jul
Eenvoudige AutoCAD of STEP Tekening
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een eenvoudige AutoCAD of STEP tekening kan maken.    Ik heb deze nodig om een mal te kunnen maken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
12 jun