Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. 3D & CAD
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

3D Ontwerp voor Spel Pionnen

Opdracht ID: 47119

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 23-03-2021
Reacties: 3
Locatie: 9120
Laatst gewijzigd: 03-04-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik had graag enkele modellen laten ontwikkelen met als functie om te gebruiken als pion. Zoals de spelers van monopoly. In totaal zou ik 6 modellen willen laten ontwerpen. De modellen die ik ga toevoegen zijn in het echt zeer groot, ik zou graag een idee willen over hoe gedetailleerd deze modellen kunnen zijn op grootte van een speelpion.

Ontwerp 1: kalleke step, dit is het kleinste figuur van de 6. Zou max 2 cm hoogte mogen hebben.
Ontwerp 2: knaptand, dit is het 2de grootste figuur. Zou max. 2,5 cm hoog mogen zijn.
Ontwerp 3: reus mars, dit is het 3de grootste figuur. Zou 3 cm hoog mogen zijn
Ontwerp 4: reus Goliath, dit is het 4de grootste figuur. Mag ietsje groter zijn dan figuur 3
Ontwerp 5: reus indiaan is het vijfde grootste figuur. Zou max 3,50 cm hoog mogen zijn
Ontwerp 6: ros beiaard is het allergrootste figuur. Deze zou ik ook max 3,5 cm hoog maken. Vermits dit figuur langer is.

Mocht je andere formaten geschikter vinden om te maken als monopoly pionnen mag je dit gerust suggereren. Ik vind wel détail belangrijk in het ontwerp. Ik weet dat niet alles zichtbaar kan gemaakt worden ondanks het formaat. Moest je meer foto's of voorbeelden nodig hebben om uw ontwerp te kunnen maken. Online vind je heel veel terug van deze figuren. Zowel op foto als in video. Hierin kun je figuren vanuit alle hoeken bekijken.

- Materiaal van print: zoals monopoly pionnen
- Hoelang zou het hele proces ongeveer in beslag nemen van ontwerp tot print tot thuislevering?
- Eventueel foto van portfolio
- Alsook de ontwerpkosten en het printen van 1 stuk per ontwerp + eventuele verzendkosten.

Samengevat:
Prijs voor ontwerp van 6 pionnen
Prijs voor één 3D print per design
Eventuele verzendkosten

Kunt u dit realiseren? Ik zie uw antwoord graag tegemoet komen.

3D tekenaars die hebben gereageerd (3)

Daniël
Daniël
23-03-2021
3 referenties
Gemiddelde score
7.3
Irene
Irene
23-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Stevan
Stevan
24-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance 3D en CAD opdrachten

STL to CAD Conversion

Geplaatst: 28 feb
Hi, We are looking for an experienced CAD designer to convert a range of Iron Man STL files into editable CAD formats. The project involves transforming 3D models of Iron Man armor components, sourced from STL files, into CAD documents that can be easily modified and modified for various purposes, including further design iterations, prototyping and production.

Inventor Tekenaar

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance Inventor tekenaar. In deze functie ben je samen met onze andere tekenaars verantwoordelijk voor het tekenwerk binnen ons bedrijf. Onze succesvolle levering ligt dus ook mede in jouw handen. Deze ontwikkeling maakt de rol enorm veelzijdig. Van technisch detail tot 3D rendering, alle facetten komen aan bod. We werken met het programma Inventor en…

3D tekenen

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Een basis model van een beschermd product in drie versies in 3 D tekenen zoals deze aangegeven wordt. Plan van aanpak aanwezig plus de tekeningen de essentie van het product uitdrukkende. Kan maximaal in 8 uur ( 8 * 60 minuten) getekend worden. Graag de tekeningen in 3 D afbeelden zoals ik het wil. Ik heb al een slechte ervaring met een industrieel ontwerper gehad.

2D plattegrond omzetten naar 3D

Geplaatst: 8 jan
Beste freelancers, Wij willen graag de 2D plattegrond van de begane grond van ons huis (na geplande verbouwing) omzetten naar 3D. Ik heb een tekening met indicatieve maatvoering. Na het ontvangen van een eerste tekening willen we waarschijnlijk een tweede 3D tekening hebben nadat we een aantal aanpassingen hebben gemaakt.

3D tekening

Geplaatst: 24-09-2023
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een 3D tekening kan maken voor een aluminium Dubbeldekker Ponton Boot Party 10 meter, zodat een snijpakket kan laten maken. Model schets heb ik al. Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Spirituele tekenaar (v)

Geplaatst: 29-09-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een spirituele tekenaar (v) die onze energetische watergieter, gemaakt in sketchup, kan omzetten naar .stl dan wel .3fm formaat. Eea ivm het laten uitprinten in 3D. In de toekomst geldt het voorgaande ook evt voor bouwtekeningen. We horen graag van u.

Schematisch blok overzicht visualiseren

Geplaatst: 26-09-2023
Beste freelancers, Wij gebruiken Numbers voor het maken van een schematische blok overzicht van een flatgebouw waarvoor wij het technisch beheer verzorgen. In dit blok overzicht staan de huisnummers zodat wij weten welke huisnummers boven elkaar zijn gesitueerd. Maar ook geven wij aan waar de lift of de hoofd afsluitkraan van de waterleiding zich bevindt. Dit helpt ons maar ook de vakmensen om gericht…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht