Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. 3D & CAD
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

3D Model Maken van Keuken Eiland

Opdracht ID: 26760

Budget: € 100 tot € 200
Geplaatst: 18-11-2016
Reacties: 4
Locatie: Oss, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 23-11-2016
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers, 

Wie kan een 3D model maken in Sketchup?

Heb maattekeningen en foto`s van een keuken eiland. Zoek iemand die dit kan verwerken tot een 3D model, zodat het te implementeren is in ons tekenprogramma.

Alleen het eiland zonder afzuigkap , apparaten, aanrechtblad , spoelbak etc.

3D tekenaars die hebben gereageerd (4)

Herman
Herman
18-11-2016
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
SE
SE
18-11-2016
1 referenties
Gemiddelde score
10
Roel
Roel
18-11-2016
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
G. Tuba
G. Tuba
18-11-2016
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance 3D en CAD opdrachten

Renderen van SketchUp Ontwerp voor Hovenier

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Voor ons hoveniersbedrijf zijn we opzoek naar iemand die handig is met het renderen van een SketchUp ontwerp. Wij ontwerpen tuinen al in SketchUp, alleen willen we ze graag wat meer fotorealistisch krijgen. Wie kan dit voor ons doen?  

Artist Impression Accommodatie Maken (3D)

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik werk bij een reisorganisatie. Wij hebben eigen accommodaties (SunLodge) die op verschillende campings door Europa staan. Wij krijgen 3 nieuwe type SunLodges, deze worden op dit moment gemaakt. Wij willen de klant wel vast laten zien hoe deze accommodatie eruit ziet. Daarom zoek ik iemand die een 3D plattegrond kan maken incl. inrichting met meubels. Op dit moment heb ik een platte…

3D Model Opvullen met Materiaal en Details

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het volgende: Product model invullen met materiaal, logo en display invullen et cetera en daarna renderen in hoge resolutie voor een verpakking. Eventueel in de toekomst nog animatie opdrachten. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Ontwerp van Sloep

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een sloep kan tekenen, zodat ik deze kan laten bouwen. Kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Ontwerpen van Werktuig in 2D of 3D

Geplaatst: 22 aug
Beste freelancers, Om een nieuw werktuig in productie te nemen dient dit uitgewerkt te worden in 2D/3D. Het gaat om een apparaat dat aan een landbouw tractor bevestigd wordt en ervoor zorgt dat aanbouwwerktuigen kunnen kantelen. De werkzaamheden bestaan uit het uittekenen van het product zodat het geproduceerd kan worden (werktekeningen etc.) het maken van een visualisatie van het product tbv communicatie,…

3D Ontwerp van Universele Festivaldop

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een technisch 3D-ontwerp kan maken voor een universele festivaldraaidop zodat deze met behulp van 3D-printen geproduceerd kan worden. De dop betreft 2 draaikanten waardoor het op merendeel van de flessen toepasbaar moet zijn (Cola, Chaudfontaine en Spa). Op Google zijn vele voorbeelden te vinden maar ik zou graag, met behulp van een freelancer, mijn…

2D Ontwerp naar Technisch 3D Tekening Mould

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die van een 2D ontwerp een 3D tekening kan maken voor het maken van een mould. Gaat om een lakdiktemeter die geproduceerd moet worden. Zou iemand dat kunnen doen en wat zijn de kosten? Hoor graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht