Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

3D illustratie (of fotobewerking) van stempel + afdruk

Opdracht ID: 52903

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 14 apr
Reacties: 4
Locatie: Boxtel, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 14 apr
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancers, 

Voor een klant ben ik op zoek naar iemand die een 3D illustratie (of fotobewerking) kan maken van een houten hand stempel met daarnaast een stempelafdruk. Een beetje zoals te zien is in de voorbeeldfoto. Ook heb ik een afbeelding bijgevoegd waarop te zien is hoe de stempelafdruk eruit moet komen te zien (hier heb ik een origineel vector-bestand van; zelf gemaakt). De afdruk van de stempel moet ook 'brokkelig' zijn, alsof het echt gestempeld is. En er moet dus een 3D vorm zichtbaar zijn in spiegelbeeld aan de onderkant van de houten stempel. Mijn klant gaat dit als een digitale afbeelding plaatsen onderaan installatietekeningen. Is er iemand die dit redelijk snel kan maken? Want er is geen groot budget voor. Contacteer me gerust als je vragen hebt.

 

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (4)

Rudy
Rudy
14-04-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Thomas
Thomas
14-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
14-04-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Werner
Werner
14-04-2023
2 referenties
Gemiddelde score
8

Freelance illustrator opdrachten

Illustrator voor prentenboek

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator voor een prentenboek. Het verhaal gaat over een jongen die naar het speciaal onderwijs gaat. Qua budget heb ik geen hoofdprijs in gedachten, maar wel de mogelijkheid om je werk bekender te maken. Ik geef uit bij een christelijke uitgever, je hoeft hier zelf geen band mee te hebben maar achter deze waarden moet je wel kunnen staan/respecteren.  …

Illustratie voor Twitterlogo en Twitterheader

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers, Ik zou graag een Twitterlogo en Twitterheader willen laten maken voor mijn nieuwe professionele account. Ik zou dat graag in een geanimeerd plaatje willen laten maken. Dus digitaal kunnen tekenen is een must.  

Tattoo design

Geplaatst: 3 jun
Beste freelancers, Dus ben ik opzoek naar iemand die goed kan tekenen en een mooie sleeve kan maken voor mijn been. Ik zou graag een leg sleeve willen , nu heb ik dus al een mandala op mijn knie. Ik wil het graag niet te donker , ik vind dieren heel mooi maar moet natuurlijk bij me mandala passen. Ik zoek een illustrator waarbij ik goed mee kan kijken.

Cartoonist gevraagd voor postercartoon

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een humoristische cartoon tekening rond A2 formaat in de sfeer van v Haastert met de gezichten van onze 20 medewerkers (medische praktijk) herkenbaar erin verwerkt. Termijn tot 10 juli. Budget is 500 euro.  

Verkeerssituaties illustraties

Geplaatst: 2 jun
Beste, Met deze opdracht zoeken we een freelancer die 1650 verkeerssituatie (Illustraties) kan maken voor auto theorie lessen. De foto's moeten realistisch en helder zijn. Als inspiratiebron gebruiken we foto's van Theorietoppers.nl Het budget voor deze opdracht bedraagt €3k. (Bij overleg mag het iets afwijken) Wij horen graag wat de kosten zijn en uiteraard uw werkwijze.

Hand getekende kleurplaat op A4

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met de hand op A4 een tekening/kleurplaat vanuit de ogen van een superheld kan tekenen. Thema vrijheid vanuit zijn ogen. "Suriman" heeft de opdracht gekregen een tekening te maken over wat vrijheid voor hem betekend. Het moet dienen als kleurplaat/ originele A4 heb ik ook nodig. De kinderen moeten denken dat hij het echt zelf heeft getekend  

Sport kleurplaten voor kinderen

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, We zoeken iemand die diverse kleurplaten wil maken voor een uit te brengen boek (A4) waarin de sport korfbal centraal staat. Dit is deels een school project van studenten van het ROC van Twente, die het boek gaan verkopen. Denk aan wedstrijdsituaties, spelelementen, maar ook andere activiteiten zoals zwemmen, jeugdkamp, dropping en andere zaken die met het verenigingsleven te maken…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht