Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

3D Artist voor Photorealistische Mensen

Geplaatst op:
24 oktober 2019 11:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
3D & CAD
Opdracht ID:
41180
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar 3D Artist die mij kan helpen met het maken van photorealistiche 3D mensen.
De persoon die ik zoek heeft veel ervaring met skin painting in Mari of Substance Painter (ander programma mag eventueel ook) en kan mij ook adviseren op dat vlak.

Zelf ben ik een visualizer maar heb nog maar weinig ervaring met het visualiseren van mensen. Ik werk ook als freelancer en begin met dit project voor mezelf,  in de toekomst kan er wellicht meer werk in zitten.

Ben jij de 3D Artist die de samenwerking met mij wil aangaan, dan zie ik je reactie graag tegemoet.,
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Joan Joan 24-10-2019
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

AutoCAD Projectmanager voor Aanpassen DWG Schetsen
Beste freelancers,    Ik zoek een projectmanager met kennis van AutoCAD voor het bewerken en aanpassen van DWG schetsen van autowasstraten.    Indicatie is dat wij 1 tot 2 dagen per week voor een langere periode iemand zoeken bij ons op locatie in de buurt van Tilburg. Het is voor een periode van ca. 6 maanden.    Kan…
28 jan
Foto's Omzetten in 3D Beeld
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mij op weg kan helpen met het omzetten van 2D foto's in een 3D beeld (.obj bijvoorbeeld). Het gaat om foto's van personen en ik wil dit uiteindelijk graag zelf kunnen doen. Wie weet welke software ik hiervoor het beste kan gebruiken en kan mij op weg helpen om dit onder de knie te krijgen? …
28 jan
Producent voor 3D Video's
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een producent voor het maken van 13 3D video's van ieder 2 minuten. Scripts worden aangeleverd door ons.    Heb je interesse? We zien je offerte met referenties en voorbeelden graag zo snel mogelijk tegemoet.
27 jan
AutoCAD Tekening voor Slottuin Theater Zeist
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een AutoCAD tekening van een bestaand slottuin theater in de gemeente Zeist kan maken. Maat voering ter plaatse inmeten.    De werkzaamheden dienen op een zeer korte termijn worden uitgevoerd. Ben jij degene die ik zoek? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
22 jan
Bouwkundig AutoCAD Tekenaar Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Bouwkundig AutoCAD tekenaar. Wij hebben regelmatig opdrachten voor ervaren tekenaars die onze voor ons bestek- werk en detailtekeningen kunnen maken.    We verwachten het volgende van je: Minimaal 3 jaar ervaring met AutoCAD Ervaring met Revit (pré) Kennis van Sketchup Flexibiliteit…
19-12-2019
Product Design Uitwerken in CAD
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een product design kan uitwerken in 3D model CAD. Het gaat om een prototype. Het is een vrij eenvoudig design wat uiteindelijk in plastic gemold wordt.    Heb je interesse? Ik zie je bericht graag tegemoet.
18-12-2019
Ontwerpschetsen in 3D Uitwerken (DXF en PDF)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die ontwerpschetsen kan uitwerken in 3D modellen en productietekeningen kan uitwerken in DXF en PDF.    Heb jij hier ervaring mee? Dan zie ik je reactie graag tegemoet en kan ik je meer informatie geven over de schetsen.
18-11-2019