Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

2D Foto Omzetten naar 3D Model (Spoedopdracht)

Geplaatst op:
30 maart 2016 08:35
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
3D & CAD
Opdracht ID:
23671
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 20 tot € 100
Locatie:
Arnhem, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek een freelancer die een 2D (.jpg) foto kan omzetten naar een 3D model (.stl). De afbeelding kan ik je bij interesse toesturen. Voor deze kleine opdracht heb ik een budget van maximaal 100 euro beschikbaar.

Graag een reactie inclusief een kostenindicatie.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Herman Herman 30-03-2016
referentiesterren
8 referenties
Donald Donald 30-03-2016
referentiesterren
27 referenties
Roel Roel 30-03-2016
referentiesterren
2 referenties
Dwight Dwight 30-03-2016
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

AutoCAD Tekening voor Slottuin Theater Zeist
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een AutoCAD tekening van een bestaand slottuin theater in de gemeente Zeist kan maken. Maat voering ter plaatse inmeten.    De werkzaamheden dienen op een zeer korte termijn worden uitgevoerd. Ben jij degene die ik zoek? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
22 jan
Bouwkundig AutoCAD Tekenaar Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Bouwkundig AutoCAD tekenaar. Wij hebben regelmatig opdrachten voor ervaren tekenaars die onze voor ons bestek- werk en detailtekeningen kunnen maken.    We verwachten het volgende van je: Minimaal 3 jaar ervaring met AutoCAD Ervaring met Revit (pré) Kennis van Sketchup Flexibiliteit…
19-12-2019
Product Design Uitwerken in CAD
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een product design kan uitwerken in 3D model CAD. Het gaat om een prototype. Het is een vrij eenvoudig design wat uiteindelijk in plastic gemold wordt.    Heb je interesse? Ik zie je bericht graag tegemoet.
18-12-2019
Ontwerpschetsen in 3D Uitwerken (DXF en PDF)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die ontwerpschetsen kan uitwerken in 3D modellen en productietekeningen kan uitwerken in DXF en PDF.    Heb jij hier ervaring mee? Dan zie ik je reactie graag tegemoet en kan ik je meer informatie geven over de schetsen.
18-11-2019
3D Artist voor Photorealistische Mensen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar 3D Artist die mij kan helpen met het maken van photorealistiche 3D mensen.  De persoon die ik zoek heeft veel ervaring met skin painting in Mari of Substance Painter (ander programma mag eventueel ook) en kan mij ook adviseren op dat vlak.    Zelf ben ik een visualizer maar heb nog…
24-10-2019
Meubel (Dressoir) in AutoCAD Tekenen
Beste freelancer,    Wij zoeken een tekenaar die een meubel (dressoir) in autoCAD kan tekenen. Betreft een eenmalige opdracht die op korte termijn (deadline maandag 28 oktober) gereed moet zijn.    Uurtarief € 35,00 tot € 45,00 (maximaal 3 uur).    We zien graag een offerte tegemoet.
23-10-2019
Plastic Speelgoed Ontwerper Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek een industrieel/product ontwerper voor een stuk plastic speelgoed. Het beste te omschrijven als een soort frisbee. Ik heb een duidelijk voorbeeld van wat ik precies nodig heb, maar het moet aangepast worden.    Ik zou graag drie sketches willen, waarvan er 1 wordt uitgewerkt zodat deze ook 3D geprint…
18-10-2019