Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Zakelijk Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij Schrijven van Motivatiebrief voor Opdrachtgevers

Opdracht ID: 49752

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 27-12-2021
Reacties: 3
Locatie: Venray, Limburg
Laatst gewijzigd: 31-01-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik hoop hier een freelancer te vinden die me kan helpen met het maken van een goeie motivatiebrief voor opdrachtgevers.

Ik ben al 17 jaar werkzaam als leidinggevende in de detailhandel en ik heb altijd filialen gekregen waar een omzet flink moest stijgen en/of een team nog opgeleid moest worden. Binnen een maand zag ik al een stijgende lijn en begon ik me alweer te vervelen en ging dan weer op zoek naar een andere uitdaging. Door omstandigheden ben ik in 2021 gestopt bij mijn huidige werkgever ook omdat de omzet weer ging stijgen maar ook omdat er dingen gebeurde waar ik niet mee geassocieerd wou worden dus ik was gaan freelancen.

Dit vond ik geweldig om te doen vooral voor de afwisseling maar ik merkte ook dat de filiaalmanagers waar ik ging helpen heel veel vragen hadden aan mij hoe ik dingen deed. Helaas door de lockdown werden al mijn shifts geannuleerd en was ik gaan denken wat ik nu nog kon doen. je merkt natuurlijk dat overal heel moeilijk personeel is te vinden en dat iedereen maar word aangenomen om zo een filiaal draaiende te houden maar dat zie je natuurlijk ook terug aan de omzetten en de conversie/bezoekersaantallen.

Nu zou ik graag die bedrijven willen helpen met het aannemen van goed personeel en die goed inwerken samen met de filiaalmanager wat tegenwoordig ook jong jonger jongst is dus die ook nog niet heel veel ervaring hebben en dan een maand of 3 bij een bedrijf in verschillende filialen in het rayon zorgen dat er weer een goed stabiel team staat wat weet wat die doet en waar de omzetten weer gaan stijgen.

Nu ben ik op zoek naar een freelancer die me wil helpen met het maken van een professionele brief/mail die ik naar de bedrijven kan sturen met tekst en uitleg wat ik doe.

Ik ben makkelijker met praten dan dat ik kort en bondig op papier kan zetten. Dus bij interesse kom ik graag met je in contact via Hoofdkraan.nl.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (3)

Michel
Michel
27-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Kristel
Kristel
27-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Brigitte
Brigitte
27-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8

Zakelijke schrijfopdrachten voor freelancers

Theoretisch onderzoek in een logische volgorde

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Er is een tekst geschreven van circa 30 a4tjes, dit dient ingekort te worden en overzichtelijk te worden gemaakt. Eventueel mag er tekst toegevoegd worden, wel echt theoretisch bronnen of tekst verwijderd worden als dit nodig is voor de tekst te verduidelijken (budget in overleg, in verband met geen idee hoelang werk nodig is.

Redacteuren voor vakblad in de bouw

Geplaatst: 14 mei
Beste freelancers, Wij zoeken op korte termijn versterking van ons team van redacteuren voor een vakblad dat zich toelegt op het beschrijven van industriële, logistieke en andere utilitaire gebouwen. Je taak is mede op basis van interviews met architecten, aannemers en andere bouwpartijen te komen tot een adequate beschrijving van een gebouw en/of een bouwproces. Thema’s en onderwerpen…

Vertaling juridische tekst 389 woorden van NL > UK

Geplaatst: 3 apr
Beste freelancers, Juridische Nederlandse tekst (389 woorden) vertalen naar Engelse (juridische) tekst door een aantoonbaar beëdigd vertaler.

Beleidsplan ANBI schrijven

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een beleidsplan voor onze ANBI kan schrijven. Met dit vernieuwde, up-to-date beleidsplan kunnen we dan fondsen en bedrijven aanschrijven om ons goede doel (een woonvoorziening voor gehandicapten kinderen in Gambia) te sponsoren om zo inkomsten voor de organisatie te genereren. Met deze financiële middelen kunnen we onderdak blijven bieden aan…

Content specialist

Geplaatst: 12 mrt
Beste freelancers, Als content specialist help jij zzp’ers bij het kiezen van al hun zakelijke tools zodat zij zorgeloos kunnen ondernemen. Je onderzoekt en beoordeelt banken, boekhoudpakketten, verzekeringen en pensioenen. Die kennis zet je om in reviews, buying guides en nieuwe content formats. 100% remote, met een betrokken team waarin je kunt groeien. Klein team. Grote missie. 100% remote.…

Zakelijk rapport Engels nalopen en net maken

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik liet een zakelijk rapport vertalen van het Nederlands naar het Engels. Het is in zeer toegankelijke stijl geschreven. Ik heb geen tijd om het nog eens goed na te lezen op kleine foutjes. Soms staat er ineens een gek woord in, al is het 90% kloppend. Ook verspringt soms de witregel waar dat niet hoort. Wie helpt me het helemaal netjes na te lopen?

WORD document controleren en opmaken

Geplaatst: 08-10-2023
Beste freelancers, Een WORD document van 13 pagina's (incl. voor en achterkant) tekstueel controleren, verbeteren en professioneel opmaken. Het document bevat circa 40 voorbeelden van projecten en moet tekstueel doorlopen en verbeterd worden op spelfouten en eenduidige consequente schrijfstijl. Vervolgens professioneel worden opgemaakt, eventueel verrijkt met passende stockfoto's. Uiteindelijk…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht