Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Nieuwe App Afmaken (Mock-ups en Design Aanwezig)

Opdracht ID: 49560

Budget: > € 2000
Geplaatst: 01-12-2021
Reacties: 3
Locatie: Enschede, Overijssel
Laatst gewijzigd: 10-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als nevenactiviteit zijn wij begonnen aan de ontwikkeling van een nieuwe Ionic 5 + Angular app.

Wegens tijdgebrek (deze app moest naast onze hoofdactiviteit ontwikkeld worden) komen we er niet aan toe om de puntjes op de i te zetten met betrekking tot de frontend. De REST API aan de achterkant is wel af. De app zelf is voor +/- 70% klaar. Er zijn geen build issues en de app is werkend. Naast een projectomschrijving en mock-ups met beschrijving, ligt er ook een grafisch (XD) ontwerp klaar om mee aan de slag te gaan. En natuurlijk ben ik beschikbaar voor vragen.

De geschatte resterende tijd die nodig is om het project af te ronden is 80 uur. Wij verwachten van jou dat je al dit jaar de tijd hebt om de app af te maken. En als de samenwerking goed bevalt is er ook de mogelijkheid om op reguliere basis projecten voor de hoofdonderneming te gaan doen.

Nadat contact is gelegd zullen zowel de mock-ups als de designs getoond worden.

Wij zien met interesse een reactie tegemoet via Hoofdkraan.nl.

Freelance app developers die hebben gereageerd (3)

Danny
Danny
01-12-2021
9 referenties
Gemiddelde score
8.4
Bjorn
Bjorn
01-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Roelf
Roelf
01-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Transcriberen App Concept

Geplaatst: 9 sep
Beste freelancers, Ik heb vorig jaar op mijn hbo opleiding verschillende interviews moeten uitwerken. Ik heb verschillende bestaande apps geprobeerd, echter lukt het niet om de uitgesproken tekst goed, volledig en foutloos uit te kunnen werken door middel van een app. Bij de app moet het mogelijk zijn om 'voice' automatisch en goed uit te laten typen in een tekstverwerkingsdocument. Dit levert…

Freelancer Gezocht voor een App

Geplaatst: 8 aug
Beste freelancers, Ik zou graag een app bouwen, soort gelijk aan Class Pass, met een credits systeem, verschillende soorten aanbieders en een abonnementsvorm. Hoor het graag!

Les in Filemaker (Zuid Holland)

Geplaatst: 12 aug
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij een paar uurtjes kan laten zie hoe je o.a. bestanden kan koppelen in filemaker. Ik woon in Moerkapelle en ben mobiel dus kunnen ergens gewoon afspreken.  Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

App van Gezelschapsspel (Playstore en Itunes)

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het bouwen van een app voor een gezelschapspel met een eenvoudig speler on-boarding systeem. Spel verdeeld vragen uit bestand van 120 vaste vragen over muziek. Spelleider nodigt spelers uit en bediend voorgang met het toebedelen van een random vraag aan de volgende speler. Complexiteit van de app kan zal in later stadium verder worden uitgebreid.…

App Ontwikkelen voor Delftse Kapsalon

Geplaatst: 7 jul
Beste freelancers, Voor een topkwaliteit kapsalon in Delft ben ik op zoek naar een freelancer voor het maken van een app op basis van een Excel bestand. Graag op korte termijn. Interesse? Reageer direct!

Planning App Ontwikkelen voor Ecologisch Bureau

Geplaatst: 30 jun
Beste freelancers, Voor een ecologisch onderzoeksbureau willen wij graag een app laten ontwikkelen. Deze app moet op basis van protocollen van bepaalde onderzoeken werken. De resultaten van die protocollen moeten automatisch doorgepland worden in verschillende agenda's. Klein voorbeeld: Ecoloog krijgt een opdracht voor een vleermuisonderzoek. Die maakt a la Jip en Janneke (makkelijk) een nieuw…

App die communiceert met excel

Geplaatst: 13 jul
Ik wil een app die een simpele berekening uitvoert en de uitkomst kan printen naar een bonprinter Ik zou het prettig vinden als de ingevoerde waardes uiteindelijk in een excel document komen te staan
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht