Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Junior Marketeer Google Ads (SEA) en Facebook Ads

Opdracht ID: 47777

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20-05-2021
Reacties: 3
Locatie: Zaltbommel, Gelderland
Laatst gewijzigd: 08-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor ons marketingbureau zijn wij op zoek naar een freelance junior marketeer die ons op projectbasis komt ondersteunen met diverse marketing activiteiten.

Belangrijk: we zijn niet op zoek naar bureau's of tussenpartijen die mensen aan willen bieden.

Wat verwachten we?
 • Minimaal één jaar ervaring met Google Ads (SEA) en kan zelfstandig campagnes opzetten, optimaliseren en beheren en je hebt hier positieve resultaten mee behaald).
 • Minimaal één jaar ervaring met Facebook / Instagram Advertising en kan zelfstandig campagnes opzetten, optimaliseren en beheren en je hebt hier positieve resultaten mee behaald.
 • Ervaring met Analytics (doelen maken en analyseren) is geen eis, maar heeft wel onze voorkeur.
 • Kan maandelijks een rapportage maken aan de hand van een template die wij leveren waar de resultaten in staan en waar je advies in geeft.
 • Bereid om op afspraak een call te voeren met de klant om resultaten te bespreken 
 • Kan een vooronderzoek uitvoeren (zoekwoordenonderzoek, doelgroepen onderzoek om de klant vooraf een goede inschatting van de resultaten te geven)
 • Ervaring met programma's als MOZ, Ubersuggest, Semrush is niet vereist maar dien je wel te leren.
 • Je bent betrouwbaar, komt afspraken na en denkt pro-actief mee om het beste uit onze campagnes te halen
 • Je bent bereid om vanuit onze naam te werken en vind het niet erg om onder een senior marketeer te werken en zijn advies op te volgen.
 • Je bent flexibel en vanaf juni beschikbaar tussen de 8 en 16 uur per week voor ons te werken met kans op uitbreiding.
 • Je voert het werk zelf uit en zet geen derde in om dit te doen.

Wat bieden we?
 • Senior marketeers met ervaring die je waar nodig begeleiden om te groeien en meer te leren over marketing. We kijken met je mee zodat je er niet alleen voor staat. Samen gaan we voor het beste resultaat voor de klant..
 • Werken vanuit huis, waarbij er regelmatig contact is middels ZOOM meetings
 • Een vast aantal minimale marketinguren op maandbasis indien de samenwerking bevalt en er voldoende opdrachten zijn te beginnen met gemiddeld 8 uur per week wat bij succes al snel kan oplopen tot 24u per week. Bij voorkeur heb je de ruimte om dit op te volgen.
 • Duidelijke afspraken en je factuur altijd netjes binnen 30 dagen betaald
 • Een uurtarief passend bij je ervaring (starter, beginnend marketeer).
 • Voldoende vrijheid om jouw kennis in te zetten

Ben jij de freelancer die we zoeken? Ben je beschikbaar en wil je binnenkort voor ons aan de slag? Stuur dan je motivatie voor 28 mei naar ons toe via Hoofdkraan.nl. Vermeld hierin duidelijk wat je ervaring is en hoe je hier aan bent gekomen (opleiding, cursus etc)..

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (3)

Dominique
Dominique
20-05-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Max
Max
21-05-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Arne
Arne
21-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance online marketing opdrachten

Facebook marketeer

Geplaatst: 30 nov
Beste freelancers, Ik zoek een Facebook en Google marketeer welke een startups in de reisbranche gespecialiseerd op singlereizen kan helpen.

Marketeer gezocht voor meubelmakerij

Geplaatst: 12 nov
Hallo, Ik ben Tjalling op de Hoek en heb een meubelmakerij en wil graag door groeien. Hiervoor heb ik iemand nodig die mij helpt om meer opdrachten te krijgen. Ik maak en verkoop eiken tafels en meubels op maat in het noorden van Nederland Opdrachten kunnen vanuit mijn website  (site wordt momenteel vernieuwd). Facebook pagina Marktplaats advertenties Mond tot mond

Ondernemingsplan e-commerce webshop

Geplaatst: 27 nov
Hallo, Ik heb een idee voor een webshop waarop ik kleding verkoop. Graag wil ik starten met dropshipping. Ik ben op zoek naar iemand die in deze wereld thuis is. Om kledingmerken en fabrikanten te contacteren en een samenwerking voor te stellen, moet ik dus een helder en overtuigend ondernemingsplan kunnen voorleggen. Ik zoek iemand die dit plan voor mij kan uitwerken. Bedankt! Groeten Lies

Hubspot specialist

Geplaatst: 23 okt
Beste freelancers, Hubspot specialist gezocht. Een jaar geleden zijn we begonnen met het inzetten van Hubspot binnen onze marketingafdeling. Hier bedienen we 4 verschillende merken (b2c en b2b). We zoeken een freelancer die ons kan helpen om Hubspot beter te integreren. Het gaat hierbij om een het begeleiden van het marketingteam in het gebruik van Hubspot (bij voorkeur op locatie in Apeldoorn) in…

Les in vloggen

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij met mijn bedrijf kan leren vlogs te maken met mijn IPhone en deze te leren plaatsen op social media. Daarnaast mij wegwijs te maken op de socials. Graag zou ik face te face werken. Ik kom uit Zuid-Holland dichtbij Zeeland.

Hulp bij publicatie gedichten bundel

Geplaatst: 18 sep
Hallo iedereen! Ik heb mijn eerste autobiografische gedichtenbundel: ''onweersbui van hoop''  geschreven en recent uitgebracht. ik wil graag zo veel mogelijk bereik creëren. Ik ben op zoek naar iemand die serieus onderzoek doet naar/hoe/wat/waar ik zo veel mogelijk geïnteresseerde mensen kan vinden en ik daardoor dus beduidend meer ga kunnen verkopen. Eigenlijk kort…

GA4 expert gezocht

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers.  Ik ben op zoek naar iemand die weet  waarom de data in de velden totale inkomsten en aankoopopbrengst leeg blijven in GA4 terwijl de E-commerce aankopen wel geladen worden?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht