Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Online Marketing

Freelance Junior Marketeer Google Ads (SEA) en Facebook Ads

Opdracht ID: 47777

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20 mei
Reacties: 3
Zaltbommel, Gelderland
Laatst gewijzigd: 8 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Voor ons marketingbureau zijn wij op zoek naar een freelance junior marketeer die ons op projectbasis komt ondersteunen met diverse marketing activiteiten.

Belangrijk: we zijn niet op zoek naar bureau's of tussenpartijen die mensen aan willen bieden.

Wat verwachten we?
 • Minimaal één jaar ervaring met Google Ads (SEA) en kan zelfstandig campagnes opzetten, optimaliseren en beheren en je hebt hier positieve resultaten mee behaald).
 • Minimaal één jaar ervaring met Facebook / Instagram Advertising en kan zelfstandig campagnes opzetten, optimaliseren en beheren en je hebt hier positieve resultaten mee behaald.
 • Ervaring met Analytics (doelen maken en analyseren) is geen eis, maar heeft wel onze voorkeur.
 • Kan maandelijks een rapportage maken aan de hand van een template die wij leveren waar de resultaten in staan en waar je advies in geeft.
 • Bereid om op afspraak een call te voeren met de klant om resultaten te bespreken 
 • Kan een vooronderzoek uitvoeren (zoekwoordenonderzoek, doelgroepen onderzoek om de klant vooraf een goede inschatting van de resultaten te geven)
 • Ervaring met programma's als MOZ, Ubersuggest, Semrush is niet vereist maar dien je wel te leren.
 • Je bent betrouwbaar, komt afspraken na en denkt pro-actief mee om het beste uit onze campagnes te halen
 • Je bent bereid om vanuit onze naam te werken en vind het niet erg om onder een senior marketeer te werken en zijn advies op te volgen.
 • Je bent flexibel en vanaf juni beschikbaar tussen de 8 en 16 uur per week voor ons te werken met kans op uitbreiding.
 • Je voert het werk zelf uit en zet geen derde in om dit te doen.

Wat bieden we?
 • Senior marketeers met ervaring die je waar nodig begeleiden om te groeien en meer te leren over marketing. We kijken met je mee zodat je er niet alleen voor staat. Samen gaan we voor het beste resultaat voor de klant..
 • Werken vanuit huis, waarbij er regelmatig contact is middels ZOOM meetings
 • Een vast aantal minimale marketinguren op maandbasis indien de samenwerking bevalt en er voldoende opdrachten zijn te beginnen met gemiddeld 8 uur per week wat bij succes al snel kan oplopen tot 24u per week. Bij voorkeur heb je de ruimte om dit op te volgen.
 • Duidelijke afspraken en je factuur altijd netjes binnen 30 dagen betaald
 • Een uurtarief passend bij je ervaring (starter, beginnend marketeer).
 • Voldoende vrijheid om jouw kennis in te zetten

Ben jij de freelancer die we zoeken? Ben je beschikbaar en wil je binnenkort voor ons aan de slag? Stuur dan je motivatie voor 28 mei naar ons toe via Hoofdkraan.nl. Vermeld hierin duidelijk wat je ervaring is en hoe je hier aan bent gekomen (opleiding, cursus etc)..

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (3)

Dominique
Dominique
20-05-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Max
Max
21-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Arne
Arne
21-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance online marketing opdrachten

Online Marketeer voor Social Media, SEO en eMail Marketing
Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Voor een project waar wij momenteel aan werken zijn wij wegens tijdgebrek op zoek naar iemand die de volledige online marketing onder zich kan nemen. Denk hierbij ondermeer aan social media waaronder Instagram & Facebook ads, SEO,  een email marketing campagne en Google Ads. We hebben alles op dit moment ingericht en gestart, helaas nog niet optimaal…

Online Marketeer Gezocht tbv Opzetten Advertentie Campagne
Geplaatst: 24 nov
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een online advertentie campagne kan opzetten en uitrollen. Ik zou graag de volgende social media willen inzetten: Facebook, Google, Instagram, Onze eigen website Het gaat om een personal training bedrijf. De campagne moet eind december/begin januari online staan. Kan jij ons helpen? Reageer dan direct!

Freelance Projectmanager - Campagnemanager (Online)
Geplaatst: 18 nov
Beste freelancers, Wij zijn een creatief online marketingbureau in het hart van de hoofdstad welke 10 jaar ervaring heeft in het maken van effectieve campagnes voor de overheid en commerciële partijen. Het team jong, dynamisch en nu 14 man sterk en wij gaan verder groeien. Wij zijn op zoek naar freelancers die ons team op projectbasis kunnen versterken als projectmanager/ accountmanager en ervaring…

Visual Designer Gezocht voor Digital Agency
Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Wij zijn een full-service digital agency gelegen in Nieuwerkerk a/d IJssel. Wij zijn een strategische partner gespecialiseerd in concept ontwikkeling, branding en design. Onze oplossingen variëren van complexe websites tot impactvolle campagnes, creatieve designs, slimme SEO plannen en fanatieke groei strategieën. Wij werken met grote opdrachtgevers uit verscheidene…

Franstalige Online Marketeer Gezocht voor Lange Termijn
Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een zelfstandige online marketeer voor het opzetten en beheren van een Franse online marketing afdeling binnen ons bedrijf. Wie zijn wij? Onze webshop bestaat uit verschillende talen, waaronder Nederlands en Duits, waar grotendeels de marketing wordt uitgevoerd door een extern bureau. De Franstalige website is dit jaar gelanceerd en heeft een mooie omzet groei…

Online Marketeer voor SEA en Social Media Campagnes
Geplaatst: 16 nov
Beste freelancers, Wij zijn een onderwijskundig adviesbureau voor een leven lang ontwikkelen en partner van onderwijs, overheid en bedrijven bij complexe vraagstukken in onderwijs en arbeidsmarkt. We zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met het starten van online campagnes. Het betreft met name Google Ads en social media campagnes (retargeting). Doel: online vindbaarheid vergroten en…

Breed Inzetbare Online Marketeer voor Langere Termijn
Geplaatst: 12 nov
Beste freelancers, Onze organisatie bestaat uit verschillende onderdelen:  Als verbindende factor houden wij ons bezig met vooruitstrevende, innovatieve mogelijkheden voor de voedsel-, farmaceutische- en cosmetica-industrie. Totaalleverancier van hoogwaardige hygiënische procescomponenten voor de voedsel- en farmaceutische industrie. De organisatie die zorgt voor geoptimaliseerde hygiënische…

Toon meer