Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
yarno

yarno van Oort

Yarno van Oort

Locatie: Beverwijk
|
Actief sinds: 30-05-2017
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 587 keer
|
KvK-nummer: 68744919 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

yarnovanoort.nl

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Hoi ik ben Yarno, een ervaren PHP developer met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen en bedenken van webapplicaties. Ik heb in het verleden gewerkt bij een online bureau en heb al 7 jaar ervaring als freelance developer van kleine tot grote complexe projecten. Ik heb ervaring met HTML, CSS/Sass, React, PHP 5 en 7, CMS systemen als Wordpress en Drupal 8, E-commerce systeem Magento 1 en 2, Laravel en databases als MySql, SQL en Access.

Ik ben als developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van elementen, maar ook op het grotere plaatje van een project. Ik ontwikkel alles met een visie op de toekomst en het door kunnen bouwen op de oplossing. Ook ben ik een groot voorstander van het automatiseren van onderdelen met de focus op het makkelijker en beter maken van iemand zijn/haar werk.

Portfolio

voicey-650x454.png

Voicey

Voor Voicey heb ik een applicatie gemaakt voor hun klanten waarin zij hun campagnes kunnen beheren en statistieken kunnen inzien van een lopende of gedane campagne. Ook heb ik verschillende services (API's) gemaakt voor het verwerken en ophalen van verschillende databronnen zoals Instagram, Facebook en Twitter en heb ik een custom service ontwikkeld om verificatie te doen van de verschillende volgers van een influencer.

Voicey is een influencer marketing bureau, wat bedrijven koppelt aan de beste en hipste influencers van deze tijd.

Gebruikte technieken:
- Laravel
- Mysql
- PHP 7
- Vagrant
oxfam-1-650x454.png

Humanitychecker - Oxfam Novib

Voor TamTam (tamtam.nl) heb ik een campagne website gemaakt voor Oxfam Novib die tijdens de verkiezingen van 2017 om te zien hoe humaan de verschillende politieke partijen zijn aangaande de vluchtelingen problematiek.

De website maakt gebruik van het Bolt CMS (https://bolt.cm), waardoor wij het op de meest optimale manier konden inrichten voor content schrijvers en zij hun werk gemakkelijk konden uitvoeren.

Gebruikte technieken:
- PHP 7
- Bolt CMS
- TWIG
- Vagrant
nlgroeit-650x454.png

nlgroeit

Voor TamTam (tamtam.nl) heb ik een platform ontwikkeld voor nlgroeit. nlgroeit is een platform wat ondernemers in contact brengt met andere ondernemers, coaches en opleiders die hen kunnen helpen om een volgende stap in hun groeiproces te zetten.

Voor dit project heb ik de CMS omgeving gedaan (Drupal 8) en heb ik een custom koppeling gemaakt (API) tussen het platform en de nationalegroeitest (https://nationalegroeitest.nl) om ondernemers een gepersonaliseerd aanbod te kunnen tonen op het platform, na het doen van deze test.

Gebruikte techieken:
- Drupal 8
- PHP 7
- Twig
- LinkedIn Api
- Vagrant
bastionhotels-650x454.png

Bastion Hotels

Voor TamTam (tamtam.nl) heb ik gewerkt aan het nieuwe platform voor Bastion Hotels. Bastion Hotels biedt met 32 hotels, persoonlijke sfeer, comfort, goede faciliteiten en een gunstige prijs, de beste optie voor zakelijke gasten in het budget- en middensegment.

Voor dit platform heb ik het CMS gedeelte gedaan, waarbij ik custom modules heb ontwikkeld om de juiste gebruikerservaring te creƫren in zowel de website als in het CMS zelf. Daarnaast ben ik verantwoordelijk geweest voor de koppeling tussen het nieuwe platform en het reserveringssysteem waar Bastin Hotels gebruik van maakt.

Gebruikte technieken:
- Drupal 8
- PHP 7
- Twig
- Vagrant

Vraag yarno direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden