Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Lonneke Marco Frank Jacques Wiebe Manolito Vincent danny Stephanie Niek Krista Maria Kim Barry Wil

Profiel

Inmiddels 5 jaar geleden afgestudeerd aan de kunstacademie (St Joost, Breda) met een bachelor in animatiefilm en sinds fulltime werkzaam als illustrator/animator. En maak daarnaast autonome films. 

Ik ben erg beheerst in het tekenen van vector illustaties/graphics en het ontwikkelen van animaties. Van storyboard tot artwork, ik neem alles voor mijn rekening. 

Voorbeelden van mijn werk zijn op mijn site te bekijken. Mocht je een pitch/briefing of opdrachten voor willen leggen dan zal ik daar altijd aandachtig naar kijken en op reageren (evt. met vrijblijvende offerte).

Uitgevoerde opdrachten

Explanimation / Info Graphic video Startup
Voor onze startup zijn wij opzoek naar iemand die een info graphic /Explanimation filmpje zou kunnen maken. Het filmpje zou in 2 talen (Nederlands & Duits) moeten worden ingesproken.     
Venlo 09-12-2013
2D Poppetje Sam Laten Maken in Adobe Illustrator
Wie helpt mij om Sam te creëren?  Sam is een 2D poppetje en houdt het midden tussen een playmobil poppetje en Pinocchio. Hij/zij heeft het uiterlijk van een playmobil poppetje en de beweegbare delen van Pinocchio (of zoals de bekende houten poppetje die je op alle stocksites tegenkomt). Stand van het hoofd, schouders, ellebogen, polsen, vingers,…
09-10-2013
Logo Omzetten (Pixel to Vector)
Beste Freelancers,    Wij hebben een Pixel logo die naar een Vector logo om moet worden gezet. Het logo wat in de bijlage zit moet identiek worden vertaald naar een vector logo als EPS.    Belangrijk dat de kwaliteit / uitstraling / kracht van het logo niet minder mag worden.    In de bijlage het beeldmerk en tevens de…
08-08-2012

Vraag sjors direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden