Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
jorge da veiga

jorge da veiga da Veiga

Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 08-03-2018
|
Uurtarief: € 55
|
Profiel bekeken: 14 keer

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Voice Events

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Gedreven eventmanager die sales & marketing aan creativiteit weet te verbinden. Ik word enthousiast van het organiseren van evenementen op elk terrein en weet daarbij de vertaalslag te maken naar marketingacties die effect sorteren. Heb op die manier in negen jaar tijd als eigenaar van Voice Events een goed lopend bedrijf weten neer te zetten. Netwerker pur sang. Het bij elkaar brengen van verschillende disciplines en partijen is een van mijn specialiteiten. Weet teams te enthousiasmeren en tot topprestaties te brengen. Heb dankzij mijn verbindende kwaliteiten een hoge gunfactor.

afgelopen jaren heb ik meer dan 200 evenementen georganiseerd in binnen en buitenland, waaronder een aantal zeer spraakmakende. Daarvoor heb ik alles vanaf scratch bedacht, uit laten voeren en er de marketing voor verzorgd, medewerkers aangestuurd en gemotiveerd. Kortom het totale plaatje. Dat vraagt creativiteit, inventiviteit en doorzettingsvermogen en altijd het eindresultaat voor ogen kunnen zien. Een fascinerende activiteit. Inmiddels kan ik dan ook bogen op een uitgebreid en heel divers netwerk.

Portfolio

Event Marketing Sales Manager

VOICE EVENTS Hogeschool Rotterdam Rotterdam Area, Netherlands 500+ 500+ connections Gedreven eventmanager die sales & marketing aan creativiteit weet te verbinden. Ik word enthousiast van het organiseren van evenementen op elk terrein en weet daarbij de vertaalslag te maken naar marketingacties die effect sorteren. Heb op die manier in negen jaar tijd als eigenaar van Voice Events een goed lopend bedrijf weten neer te zetten. Netwerker pur sang. Het bij elkaar brengen van verschillende disciplines en partijen is een van mijn specialiteiten. Weet teams te enthousiasmeren en tot topprestaties te brengen. Heb dankzij mijn verbindende kwaliteiten een hoge gunfactor. afgelopen jaren heb ik meer dan 200 evenementen georganiseerd in binnen en buitenland, waaronder een aantal zeer spraakmakende. Daarvoor heb ik alles vanaf scratch bedacht, uit laten voeren en er de marketing voor verzorgd, medewerkers aangestuurd en gemotiveerd. Kortom het totale plaatje. Dat vraagt creativiteit, inventivi

Vraag jorge da veiga direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden