Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een freelancer

Freelancers: Finance & Administratie

Heeft u een freelancer nodig? Plaats gratis en vrijblijvend een opdracht op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Rob

Rob

Ervaren boekhouder voor ZZP-opdrachten of MKB

Locatie: Almere
Even voorstellen: mijn naam is Rob van de Vossenberg, woonachtig in Almere en sinds 2012 eigenaar van een klein administratiekantoor genaamd RoVos Administratie. Ik ben een zeer ervaren administrateur met ca 30 jaar ervaring waarvan de laatste 7 jaar…
Anneke

Anneke

Voor al uw administratieve ondersteuning

Locatie: Almere
ABT Office Support Interim secretaresse/ projectsecretaresse bij vervanging van ziekte, zwangerschapsverlof of in te zetten bij piek momenten. Voor de kleinere ondernemingen: virtual assistente die u ontlast bij al uw administratieve zaken.
Lisa

Lisa Pereboom

Boekhouder/Virtual Assistent

Locatie: Almere
|
Uurtarief: € 45
Ik ben Lisa Pereboom, een Virtual Assistant opgeleid in de Financiele Administratie uit Almere met een secretariële achtergrond. Ik heb zo’n 7 jaar ervaring in verschillende functies in loondienst. Ik voelde dat er in meer in mij zat en ik wilde meer…