Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

DFAM

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Beste geïnteresseerde,

Ideeën uitwerken tot een sterk en esthetisch ontwerp is wat ik doe. Ik ben een product ontwerper en grafisch vormgever. Met mijn eigen bedrijf ben ik iets begonnen waar ik ontzettend veel plezier mee heb: ik help mensen om hun ideeën en wensen uit te werken tot een doordacht en aantrekkelijk geheel.

Ik ben een zeer gedreven persoon en probeer altijd het beste resultaat te behalen. Het detailleren van een opdracht vind ik dan ook de belangrijkste stap in het proces. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent. Voorop staat dat hierbij een heldere communicatie en overzichtelijke werkwijze hoort.

Mijn kracht ligt in het vlot, efficiënt en op een originele manier oplossingen te bedenken voor ontwerp-'problemen'. Ook het aantrekkelijk presenteren van de oplossingen hoort tot mijn sterke kant . Hiervoor ga ik eerst op papier te werk en vervolgens werk ik verder op de computer. De programma’s die ik hiervoor gebruik zijn:
PHP(7)
HTML(5)
CSS(3)
JAVASCRIPT
JQUERY
MYSQL
-------------------------

Portfolio

dit is een website die ik zelf heb gebouwd( mijn eigen website van mijn onderneming)

Uitgevoerde opdrachten

Bestaande Apps Aanpassen obv Nieuw Ontwerp (iOS en Android)
Beste freelancers,    Wij hebben een app die ingezet wordt voor mensen die gezondere leefstijl nastreven. Het betreft een informatieve app met gezonde tips, men ontvangt bijvoorbeeld een berichtje om water te drinken. Het is verder een eenvoudige app zonder processen.    Wij willen deze app weer een vernieuwde user interface…
Amsterdam 30 jan
Upgraden Bestaande Wordpress Website
Hallo freelancers,    ik ben op zoek naar een upgrade voor onze website (airport service en camper verhuur).    Via WordPress wil ik graag dat er aan het reserveringsformulier een koppeling gemaakt wordt naar een facturatiesysteem. Let wel: op iedere factuur moet een splitsing gemaakt worden in Belgische BTW over de Belgische km…
6 feb

Vraag danny direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden