Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Zita

Zita Dusa

Freelance Online Agile Marketeer

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 03-09-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 22 keer
|

Profiel

Ik versterk organisaties om hun online doelen te bereiken door middel van authentieke marketing, gerichte online lead campagnes en waardevolle data inzichten.

Hoe?
1. Lead generatie door middel van content marketing & gerichte betaalde advertenties (SEA, Social Media)
2. Conversie optimalisatie en converterend landingspagina's bouwen/optimaliseren
3. Marketing automation & email marketing journeys instellen voor up-sell/verbinding campagnes


Portfolio

Screen-Shot-2017-08-22-at-14.36.33.png

Eigen website binnen 8 uur

IMG_0188.JPG

Visie workshop = vind je sterke Unique Selling Pro

Waarom bestaat je organisatie? Maar wacht! Ik vraag niet Wat je doet of Hoe, maar de echte: Waarom? Veel organisaties hebben behoefte aan om opnieuw hun echte reden van bestaan te vinden en niet verkeerd gezien dat je klanten, prospects en leads hebben meer connectie met je unieke kern boodschap dan alle functionaliteiten. Tijdens een 3 uur lang werksessie komen we achter wat je idee├źn over je 'Why' is, welke belangrijke problemen los je op en wat je visie op dit moment is. Dit informatie kan je sales afdeling gebruiken tijdens een gesprek, je marketeers tijdens het voorbereiden van posts en je web-developers om het structuur van de website vast te leggen (denk: Wie we zijn, Wat we doen, Hoe wij het doen etc.). Een heel belangrijk onderdeel dus wat om de half jaar/jaar herhaalt kan worden om te kijken of jullie nog op de goede weg zitten. Neem gerust contact op voor een offerte of meer informatie over wat een Visie Workshop voor jouw organisatie kan betekenen. (The Why - zie TED

Uitgevoerde opdrachten

Squarespace Ondersteuning Gevraagd
Beste freelancers,    Ik heb zelf een website gemaakt in Squarespace, maar ben nog niet helemaal tevreden. Ik zoek een Squarespace specialist die me kan helpen om de puntjes op de i te zetten, zowel technisch als design.  Ik denk dat het over een dagdeel werk gaat.    Ik hoor graag wat er mogelijk is.
Haarlem 19 sep

Vraag Zita direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

SKSMA - Online Agile Marketing

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer