Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Zita

Zita Dusa

Freelance Online Agile Marketeer

Locatie: Utrecht
|
Actief sinds: 03-09-2017
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 89 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

SKSMA - Online Agile Marketing

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik versterk organisaties om hun online doelen te bereiken door middel van authentieke marketing, gerichte online lead campagnes en waardevolle data inzichten.

Hoe?
1. Lead generatie door middel van content marketing & gerichte betaalde advertenties (SEA, Social Media)
2. Conversie optimalisatie en converterend landingspagina's bouwen/optimaliseren
3. Marketing automation & email marketing journeys instellen voor up-sell/verbinding campagnes

Verder heb ik Squarespace websites gebouwd en een Wordpress website (SEO gericht & met analytics voorzien). Interesse? Neem gerust contact op.

Portfolio

Screen-Shot-2017-08-22-at-14.36.33.png

Eigen website binnen 8 uur

IMG_0188.JPG

Visie workshop = vind je sterke Unique Selling Pro

Waarom bestaat je organisatie? Veel organisaties hebben behoefte aan om (opnieuw) hun echte reden van bestaan te vinden. En niet verkeerd gezien dat je klanten, je prospects en je leads maken een grotere connectie en onthouden je unieke kernboodschap beter dan alle functionaliteiten of producten. Tijdens een 3 uur lang werksessie komen we achter wat je idee├źn over je 'Why' is, welke belangrijke problemen los je op en wat je visie op dit moment is. Dit informatie kun je sales afdeling gebruiken tijdens een gesprek, je marketeers tijdens het voorbereiden van posts en je web-developers om het structuur van de website vast te leggen (denk: Wie we zijn, Wat we doen, Hoe wij het doen etc.). Een teambuilding activiteit met maximum 5 mensen, met voorkeur uit verschillende afdelingen.
Screen-Shot-2017-09-25-at-17.58.15.png

Wordpress website bouwen van scratch

Basis Wordpress website gebouwd met een Avada template & WooCommerce: www.pelanbeans.com. Afhankelijk van grote en content wensen binnen 2 tot 5 dagen af!

Uitgevoerde opdrachten

Squarespace Ondersteuning Gevraagd
Beste freelancers,    Ik heb zelf een website gemaakt in Squarespace, maar ben nog niet helemaal tevreden. Ik zoek een Squarespace specialist die me kan helpen om de puntjes op de i te zetten, zowel technisch als design.  Ik denk dat het over een dagdeel werk gaat.    Ik hoor graag wat er mogelijk is.
Haarlem 19-09-2017

Vraag Zita direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden