Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Yvonne

Yvonne van der PuttenOver Yvonne

*** Marktonderzoek ***
Ruime ervaring met kwantitatief marktonderzoek in diverse sectoren, zoals financiële dienstverlening, technologie, energie. Ik hou er van om door data te spitten, te structuren om uiteindelijk de essentie boven tafel te krijgen. Ik kan je helpen met zowel het opzetten van een marktonderzoek, als het analyseren en rapporteren van de data. Ik vind het belangrijk om informatie op een begrijpelijke en toegankelijke manier te presenteren en werk daarom graag met tekeningen en infographics.

*** Illustraties ***
Gestart met het visualiseren/illustreren van marktonderzoek resultaten, ben ik mijn illustratie werkzaamheden langzaam aan het uitbreiden. Ik heb een informele, vrolijke tekenstijl, waarbij de tekeningen eerder eenvoudig dan gedetailleerd zijn. Ik heb al meerdere illustratie opdrachten (buiten marktonderzoek resultaten) mogen doen, zoals bijvoorbeeld illustraties voor een bedrijf dat kinderen en ouders helpt bij opvoed- en leerproblemen (zie portfolio).

 

Portfolio

Illustraties mbt "Stress? Een hersenles"
Loading.

Illustraties "7 fasen van ondernemerschap"
Loading.

 

Vraag Yvonne direct om offerte


Stuur een bericht