Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Maas Marktonderzoek

Profiel

*** Marktonderzoek ***
Ruime ervaring met kwantitatief marktonderzoek in diverse sectoren, zoals financiële dienstverlening, technologie, energie. Ik hou er van om door data te spitten, te structuren om uiteindelijk de essentie boven tafel te krijgen. Ik kan je helpen met zowel het opzetten van een marktonderzoek, als het analyseren en rapporteren van de data. Ik vind het belangrijk om informatie op een begrijpelijke en toegankelijke manier te presenteren en werk daarom graag met tekeningen en infographics.

*** Illustraties ***
Gestart met het visualiseren/illustreren van marktonderzoek resultaten, ben ik mijn illustratie werkzaamheden langzaam aan het uitbreiden. Ik heb een informele, vrolijke tekenstijl, waarbij de tekeningen eerder eenvoudig dan gedetailleerd zijn. Ik heb al meerdere illustratie opdrachten (buiten marktonderzoek resultaten) mogen doen, zoals bijvoorbeeld illustraties voor een bedrijf dat kinderen en ouders helpt bij opvoed- en leerproblemen (zie portfolio).

Portfolio

Illustraties mbt "Stress? Een hersenles"

De illustraties geven weer hoe de hersenen werken, wat er gebeurt als kinderen stress hebben. Daarnaast heb ik verschillende illustraties gemaakt van situaties waarbij stress kan optreden.

Illustraties "7 fasen van ondernemerschap"

Illustraties die de 7 fasen (hoogte- en dieptepunten) van het ondernemerschap weergeven

Vraag Yvonne direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden