Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Xander

Xander

Eigenheimers | Music, Film & Post-Production

|
Locatie: Leiden
|
Actief sinds: 15-06-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 264 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Eigenheimers

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben een freelance filmmaker en muzikant met ruim 7 jaar ervaring van corporate en videoclips, tot aftermovies en commercials. Met mijn bedrijf Eigenheimers ondersteunen we graag het hele productieproces van a tot z. Dat wil zeggen: pre-productie, camerawerk, editen, nabewerken/grading, audiomixage en het componeren van opdrachtmuziek. Ook zijn we los voor één van deze diensten in te huren.

Daarnaast fotografeer ik graag en heb ik mijn eigen debuutalbum opgenomen met Grammy genomineerde producer Attie Bauw (o.a. bekend van Racoon, De Staat, The Scorpions) onder de naam 'Chet Vamp'. Neem eens een kijkje op www.eigenheimers.com of www.xandervandijk.nl om te zien waar ik me zoal mee bezig houd.

Bekijk hier een compilatie van mijn werk: www.eigenheimers.com/showreel

Portfolio

P1230038-2lark.jpg

Novo Nordisk

Corporate

Referenties

Datum:
17-07-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Xander heeft een prachtige video gemaakt, die we daarna op een DVD met een mooie afdruk hebben laten produceren. Xander was professioneel in zijn camerawerk, zijn apparatuur, de bewerking, en communicatie. Hij heeft meerdere externe video en geluidsfragmenten gemonteerd, wat een bijzonder effect geeft. We zijn blij om zoiets als herinnering van de afscheidsmusical van school te hebben.

Uitgevoerde opdrachten

Video Maken van Musical van Groep 7/8
Beste freelancers,    Op 12 juli hebben we de jaarlijkse uitvoering van de musical door groep 7/8 van de lagere school. Het vindt plaats in het dorpshuis in een dorpje vlakbij Weesp. Tijdstip tussen 19-21 uur. We zoeken iemand die de musical als video opneemt en er een film, een geheel van maakt. De film wordt dan beschikbaar gesteld (liefst…
Nigtevecht 28-07-2017

Vraag Xander direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden