Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Xander

Xander

Eigenheimers | Music, Film & Post-Production

|
Locatie: Leiden
|
Actief sinds: 15-06-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 509 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Eigenheimers

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Wij zijn uw all-round mediapartner. Van bedrijfsvideo's, aftermovies & commercials tot post-productie om uw project een stap hoger te tillen.

Bij Eigenheimers doen we alles met (bewegend) beeld, muziek en geluid. Ofwel: content. We vinden het belangrijk dat elke schakel binnen uw videoproductie klopt en professionaliteit uitstraalt. Daarom bieden we zowel hele producties als losse post-productie diensten aan, om problemen in geluid of kleur op te lossen, titel en logo animaties te doen, of overall uw film of commercial gewoon nét dat stukje beter te maken.

Portfolio

P1230038-2lark.jpg

Novo Nordisk

Referenties

Datum:
17-07-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Xander heeft een prachtige video gemaakt, die we daarna op een DVD met een mooie afdruk hebben laten produceren. Xander was professioneel in zijn camerawerk, zijn apparatuur, de bewerking, en communicatie. Hij heeft meerdere externe video en geluidsfragmenten gemonteerd, wat een bijzonder effect geeft. We zijn blij om zoiets als herinnering van de afscheidsmusical van school te hebben.

Uitgevoerde opdrachten

Video Maken van Musical van Groep 7/8
Beste freelancers,    Op 12 juli hebben we de jaarlijkse uitvoering van de musical door groep 7/8 van de lagere school. Het vindt plaats in het dorpshuis in een dorpje vlakbij Weesp. Tijdstip tussen 19-21 uur. We zoeken iemand die de musical als video opneemt en er een film, een geheel van maakt. De film wordt dan beschikbaar gesteld (liefst…
Nigtevecht 28-07-2017

Vraag Xander direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden