Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Wout

Wout

Locatie: Hardenberg
|
Actief sinds: 03-05-2016
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 380 keer
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Wouter Diana Peter Marek Robert Margriet Tamara Annemarie Dagmar Dylan Gino Joppe Niek Anne Marie Mathias

Profiel

Het online landschap ontwikkelt zich razendsnel en het is voor ondernemers belangrijk om hier op in te spelen. Ik bedenk voor deze ondernemers internet marketing strategieën op maat, zodat zij ook mee kunnen komen met deze veranderingen. Ik vind het belangrijk dat het niet alleen bij een plan blijft en daarom voer ik strategieën ook zelf uit. Uiteraard is communicatie met de klant hierbij erg belangrijk. De klant weet namelijk als geen ander hoe de markt waarbinnen hij opereert in elkaar steekt. Deze kennis koppel ik aan mijn kennis van het online landschap. Op deze manier komen we samen tot de beste strategie. Persoonlijk contact is dus voor mij erg belangrijk.

Wat ik tot slot ook erg belangrijk vind, is het terugkoppelen van resultaten. Het liefst gecombineerd met persoonlijk contact. De klant dient inzicht te hebben in de resultaten die mijn werkzaamheden opleveren, zodat hij exact kan zien of de investering het gewenste resultaat oplevert.

Portfolio

CF Kunststofprofielen

Zoekmachine optimalisatie en advertising. Stijging van meer dan 20% vergeleken met het jaar ervoor. Ook de conversies enorm gestegen. Belangrijke zoekwoorden in de top 3 weten te krijgen.

Alleeninkt

Zoekmachine optimalisatie gerealiseerd. Zoekwoorden met hevige concurrentie op nummer 1 tot nummer 3 posities weten te realiseren.

Uitgevoerde opdrachten

Linkbuilder voor Feest Artikel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een linkbuilder voor op korte en lange termijn. De opdracht is vrij simpel, alleen teksten/links op relevante en hoogwaardige websites plaatsen die een hoge pagerank hebben. Het betreft white hat SEO voor een simpel feest artikel.    Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn en hoeveel links…
Rotterdam 17-05-2016

Vraag Wout direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden