Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Wilma

Wilma

Website-ontwikkeling, gespecialiseerd in Joomla!

Locatie: Utrecht
|
Actief sinds: 10-09-2012
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 1214 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Topzone

Profiel

Webdesign
Topzone is gespecialiseerd in webdesign en bouwt met name websites met het CMS Joomla! Deze websites zijn bij uitstek geschikt voor het MKB en particulieren met een klein budget die reclame willen maken voor hun bedrijf of product en kunnen door uzelf op eenvoudige wijze worden aangepast en bijgehouden. Al onze website zijn geschikt voor mobiele weergave en wij helpen u bij zoekmachine-optimalisatie.

Contentbeheer
Heeft u een website, maar lukt het u niet of ontbreekt het u aan tijd deze bij te houden, dan doet Topzone dit graag voor u! Wij plaatsen teksten en foto's, maar doen ook aanpassingen aan de lay-out van uw website indien u dit wenst. Ook helpen wij bij het maken en beheren van uw sociale media, wat tegenwoordig zeker niet mag ontbreken.

Trainingen
Wilt u graag leren hoe u zelf uw website bij kunt houden en aanpassen? Topzone organiseert binnenkort een gebruikerstraining Joomla! Houdt deze website in de gaten (of schrijf u in voor de nieuwsbrief), want er staan nog meer trainingen op stapel op het gebied van websites en online zichtbaarheid. U kunt u nu direct inschrijven voor de gebruikerstraining.

Online diensten
Met betrekking tot grafische vormgeving kan Topzone een professioneel logo of een complete huisstijl voor u ontwikkelen. De online diensten bevat een veelheid van kantooroplossingen, van het uittypen van rapporten, het bijhouden van uw boekhouding of verzenden van uw facturen, tot het ontwikkelen van een database om uw contacten bij te houden.

Uitgevoerde opdrachten

Joomla Update van 2.5 naar 3.x en Malware Verwijderen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die kennis heeft van Joomla. De opdracht bestaat uit 2 delen: de website overzetten van Joomla 2.5 naar Joomla 3.x. Daarnaast gaat het over het malware vrij maken en het weer online zetten van de website.    Door de malware is onze site tijdelijk offline, wij zoeken dan ook iemand…
Den Hoorn 03-12-2015

Vraag Wilma direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden