Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Willemijn

Willemijn
Over Willemijn

Mijn Ontwerp is de naam waaronder ik werk als Freelance Art Director & Grafisch ontwerper. Ik ben een gepassioneerde ontwerper met oog voor detail en een grote liefde voor typografie.

Door het brede spectrum van opdrachtgevers en werkgevers zijn mijn werkzaamheden uiteenlopend te noemen. Ik bedenk o.a. concepten, ontwerp de complete visuele identiteit van corporate organisaties, overheden, retail bedrijven, restaurants en evenementen. Daarbij stoffen dessins en alles rond en om kleding zoals hang tags, labels, artworks etc.

Mocht u op bepaalde momenten creatieve input nodig hebben dan kunt u een enthousiaste grafisch ontwerper zeker gebruiken!

Grafisch ontwerp is namelijk onder andere een samenspel tussen opdrachtgever en ontwerper. Door samen te werken en elkaar uit te dagen, ontstaat een ontwerp dat het beste bij uw vraag past. Zodat u met trots kan zeggen...

... dat is Mijn Ontwerp

 

Vraag Willemijn direct om offerte


Stuur een bericht