Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Willem

Willem
Over Willem

Ik ben begonnen achter mijn laptop toen ik 15 jaar oud was, vooral was ik bezig met het editen van video's. Inmiddels een stage en werkervaring bij Haegens Media (Dylan Haegens) verder. Wat heeft geleid tot samenwerkingen met Het Rode Kruis, De Action, Hogeschool Tio en Reality Games voor mijn eigen YouTube kanaal. Wat op dit moment meer dan 80.000 abonnees telt.

Verder heb ik door de jaren heen veel landen mogen zien (35+), wat ik ook heb vastgelegd voor een online serie. Daardoor heb ik enorm veel connecties opgebouwd in de design & multimedia sector, en met deze combinatie gaan we uw bedrijf helpen om ECHT te realiseren wat u in ogen heeft.

Nadat we onze vaardigheden door de jaren heen hebben ontwikkeld, is 2022 het jaar waarin we het naar een ander niveau gaan tillen. We zijn druk geweest met verschillende projecten en het resultaat mag er zeker...

 

Vraag Willem direct om offerte


Stuur een bericht