Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Wierd

Wierd Hofstra
Over Wierd

Hallo! Mijn naam is Wierd Hofstra, een nuchtere fries uit het noorden van het land. In 2018 ben ik mijn studie Ruimtelijke Ontwikkeling begonnen aan het NHLStenden in Leeuwarden. Als gevolg van deze studie ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als zzp’er onder de naam Hofstra 3D. Hiernaast werk ik als verkeerskundig- en 3D-ontwerper bij Ontwerp en Verkeer.

Mijn enthousiasme over het werkveld van 3D-ontwerp heeft me gebracht tot dit platform. Ik heb een proactieve en leergierige persoonlijkheid die niet snel een uitdaging uit de weg gaat. Door mijn leergierige houding neem ik snel dingen op om dit in mijn werk mee te nemen. 

Wat betreft mijn technische vaardigheden heb ik mij tijdens mijn studie gericht op verschillende ontwerpprogramma's. Hiervan zijn 3D Studio Max, Adobe Photoshop en Lumion de programma's waar ik de meeste affiniteit mee heb gekregen. Hiernaast ben ik ook vaardig in Adobe...

Expertisegebieden:

 

Portfolio

It Blauwleech, Wirdum
Loading.

Schans Buitenwacht, Kampen
Loading.

Stationsgebouw, Kampen
Loading.

Van Eysingaleane, Oosterend
Loading.

 

Vraag Wierd direct om offerte


Stuur een bericht