Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Jixaw websolutions

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Jixaw websolutions is een onderdeel van KATHER Produkties vof en houdt zich bezig met de ontwikkeling van desktop- en browserapplicaties. Werkzaam in de ICT sinds 1987 op vele terreinen. Sinds 1 oktober 2003 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en werkzaam als eenmanszaak. Sinds 1 januari 2010 ingeschreven als v.o.f bij de Kamer van Koophandel te Tilburg.

Jixaw websolutions is een internetbedrijf. Wij, Walther en Karen, werken concepten uit, creëren de user interface en vormgeving en bouwen de uiteindelijke website. We werken met regelmaat samen met externe partijen zoals reclamebureaus. Samen met een andere partij wordt hosting voor alleen de eigen klanten aangeboden.

Voor de volledigheid: wij werken de website zelf uit; we besteden niets uit aan lage lonen landen. Elke website wordt volgens de w3c standaarden ontwikkeld, seo friendly opgezet (gebruikersvriendelijke URL’s), online beheer systeem waarmee ook al dan niet automatisch de meta tags beheerbaar zijn. Toonbaar in de laatste versies van Internet Explorer , Firefox, Safari voor PC en Firefox / Safari op MAC. De websites zijn ook aangepast voor gebruik op een smartphone en tablet. Ontwikkeling in classic ASP of ASP.NET

Doordat we zelf ook de webserver(s) beheren kunnen we snel inspelen op wensen van klanten. Maar ook is het mogelijk door gebruik te maken van verschillende technieken het beheer en de weergave eenvoudiger en sneller plaatsvindt. Ook schaduw websites (voor indexering van Google) behoort tot de mogelijkheden.

We zijn geen provider en hebben die ambitie ook niet; we hebben alleen voor eigen projecten en onze klanten verschillende web/mail servers in beheer. Als vof bestaande uit 2 zzp-ers (Walther en Karen) kunnen we snel schakelen en onze resources naar goeddunken inzetten. Korte doorlooptijden (5 tot 15 werkdagen) zijn mogelijk.

Op het portfolio http://www.jixaw-websolutions.nl is te zien wat er de afgelopen jaren is opgeleverd.
De klanten zijn divers; van grote instellingen (NHTV, VAPRO, Voedingscentrum, Kinkorn BV, ZONTA), MKB (Aanstrand, Tida Parket BV, Capital Ornaments, GiggoTickets, MatGames), onderwijs (APS, Vapro, NHTV, la Salamandre, ScriptieMaster), zorg (Steunpunt Mantelzorg Verlicht, Mantelzorg De Kempen, Stiefmanagement) tot particuliere initiatieven (voetbalcanon, indische duinen).
Achter elke website hangt een online beheersysteem waarmee de eigenaren zelf de content kunnen onderhouden: handzaam in gebruik maar uitgebreid in de mogelijkheden. Onderhoud kan ook door ons worden uitgevoerd. De vormgeving van de verschillende projecten is onafhankelijk van het beheersysteem.

Referenties en ervaringen van gebruikers en samenwerkende partners zijn te vinden onder andere op het profiel (www.jixaw.nl/nl/jixaw_websolutions_referenties). Meer referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

met hartelijke groet
Walther en Karen

Portfolio

kinkorn.png

Kinkorn

Presentatie website van een vormgevingsbureau dat zich bezig houdt met museum opstellingen; een kleine niche markt in Nederland (en Europa). Veel gebruik van foto- en videomateriaal. De website wordt door het bureau zelf onderhouden met behulp an het online Content Management Systeem. Ga naar de website: http://www.kinkorn.com
aanstrand.png

Aanstrand

Verhuur- en boekings website van zomerhuizen en appartementen in Nederland met name de Noordzee kust. Eigen verhuur- en financieel systeem. Zoveel mogelijke automatische afhandeling van verhuringen.
giethoorn.png

Giethoorn boekingen

responsive verhuur site van boten, hotels en veel meer in Giethoorn. Eigen verhuur- en registratie systeem; koppelingen met betaalprovider (Mollie). Koppelingen met administratief systeem. Eigenaar beheert via het online Content Management Systeem alle objecten in deze website inclusief de verschillende opties, kenmerken. ga naar de website: http://www.giethoornboeking.nl
bomantelzorgverlicht.png

BackOffice mantelzorg Verlicht

Naast de presentatie website (http://www.mantelzorgverlicht.nl) hebben we ook de gehele achterliggende back office / administratieve systeem ontwikkeld. Hiermee wordt de administratieve afhandelingen doorgevoerd in het registratiesysteem. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld inschrijvingen voor activiteiten door mantelzorgers via de presentatie website. Of automatische aanvragen die verder worden verwerkt. Ook de verdere (financiële) afhandeling wordt hier beheerd. Bijvoorbeeld aanmaken van betaalopdrachten aan de financiële administratie. Maar ook rapportage / kengetallen worden hier aangemaakt. Erg belangrijk bij een overheids (gemeente) instelling. Alles kan worden beheerd in het online Content Management systeem; zowel de content op de presentatie website als alle content in de Back Office. Ook in gebruikersgroepen met verschillende rechten binnen het systeem is in voorzien.
giggotickets.png

GiggoTickets

Online ticket bureau met koppelingen naar Docdata (betaalprovider). Bestellingen worden semi-automatisch verwerkt binnen het achterliggen administratieve systeem. De eigenaar kan zelf via het online Content Management Systeem alle content (artiesten, concerten, tickets en dergelijke) beheren. Dezelfde achterliggende database en beheersysteem zorgt er ook voor dat een andere website (http://www.smiletickets.nl) van content wordt voorzien. Zelfde beheersysteem, andere vormgeving. Deze website is ook meertalig.

Vraag Walther direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden