Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vera

Vera Lebens

Locatie: Nijmegen
|
Actief sinds: 07-08-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 79 keer
|
KvK-nummer: 09177194 informatie
|

Profiel

Vera Lebens is mijn naam en ik ben eigenaar van LYNX videoproducties in Nijmegen. Ik heb ruim tien jaar werkervaring in de audiovisuele branche (TV-omroepen en bedrijven). In 1999 rondde ik de opleiding tot videomaker op het Video Education Center (VEC) in Deventer af en in 2007 voltooide ik de Camjo-opleiding (camerajournalist) van Open Studio in Amsterdam.

Mijn sterke kanten zijn mijn passie voor beeld en heb ik sterk visuele inzicht. Door mijn jarenlange ervaring als editor/cameravrouw en het werken voor verschillende opdrachtgevers, heeft mij geleerd in veel verschillende stijlen te monteren en kan ik veel verschillende produkten leveren.

Ook op grafisch gebied werk ik veelal in photoshop en illustrator om de videofilms te illustreren met grafische vormgeving.

LYNX videoproducties vertaalt met passie uw communicatieboodschap naar beeld. Samen met opdrachtgevers produceer ik video's, die een link hebben met actuele maatschappelijke onderwerpen. Van creatief concept tot oplevering. Op sociaal, politiek, wetenschappelijk en cultureel vlak.

Portfolio

Kracht door verbinding

Deze film: 'KRACHT DOOR VERBINDING'? is het vervolg van 'Samen Vooruit!'? en behandelt de gemeentelijke voorstellen voor de transformatie van WMO, AWBZ en de Jeugdzorg in de regio Nijmegen.
De gemeenten in de regio Nijmegen werken samen aan deze ‘transities’, in overleg met instellingen, cliënten en hun omgeving. Met als belangrijkste uitgangspunt: de eigen kracht van mensen.

In opdracht van gemeente Nijmegen

Gezonde vleeskuikens

Kennisclips over GEZONDE VLEESKUIKENS met betrekking tot diergezondheidsmanagement met ‘Verhalen uit de praktijk’. Vijf levendige videofilms ‘Gezonde vleeskuikens’: 1. Een goede start: belang van voer en water 2. Hygiene troef: een beetje preventie is geen preventie 3. Campylobacter de baas: belang van het werne van vliegen 4. Schoon en smakelijk: belang van goede kwaliteit drinkwater 5. Goed ter been: belang van een goed strooiselkwaliteit Pluimveehouders vanuit de praktijk èn wetenschappers vanuit het onderzoek (Wageningen UR) leggen uit, prikkelen en motiveren. Hoe kun je als pluimveehouder meer invloed uitoefenen op het gedrag, welzijn en de gezondheid van kuikens? Hoe kun je meer werkplezier voor jezelf genereren? En hoe meer winst en handelsperspectief voor je eigen pluimveebedrijf. De kennisclips ondersteunen lesmateriaal dat ontwikkeld is door de educatieve uitgeverij het Ontwikkelcentrum in Wageningen, gespecialiseerd in leermiddelen voor groen onderwijs.

Revalidatie na voorste kruisbandreconstructie

Voor het Voetbalsymposium CWZ en Fysiotherapie Bottendaal maakte LYNXproducties de film: ‘Revalidatie na voorste kruisbandreconstructie’. Voor wie? Trainers, verzorgers en fysiotherapeuten van voetbalclubs. Door wie? Orthopedisch chirurgen van CWZ en sportfysiotherapeuten van fysiotherapie Bottendaal.

Videoreferenties

De WERKplaats voor organisatieCULTUUR begeleidt, traint en coacht bedrijven op maat: persoonlijk, dynamisch en op de praktijk gericht. Dit blijkt overduidelijk uit de verschillende videoreferenties die LYNX producties voor WERKplaats voor organisatieCULTUUR gerealiseerd heeft.

Gedenk mij anders

Documentaire: ‘Gedenk Mij Anders’. Het leven stopt, maar de herinneringen blijven bestaan. In deze docu kijken acht kleinkinderen verhalend terug. Gezamenlijk halen zij jeugdherinneringen op over hun overleden vaders en broers van elkaar, waarbij zij zelf in het middelpunt van het leven staan.

Vraag Vera direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

LYNX videoproducties

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer