Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

The Communication Factory BV

Adresgegevens

De Waterkamer 114
7325 HX Apeldoorn

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Sinds 1985 zelfstandig grafisch ontwerper en ICT-er. Gespecialiseerd in de financiele, juridische, overheid en business to business handelssector.

Productie van websites en inter(intra)net gerelateerde oplossingen zoals administratie-applicaties voor ledenmanagement, inschrijf componenten voor evenementen en diverse applicaties voor overheid en semi-overheid.. Ontwerp en productie van brochures, house-styles en andere printgerelateerde producties.

Mediaplanner en projectleider voor juridische- en ICT projecten.
Interviewer voor (bedrijfs) uitgaven. Fotostudio voor packshots voor catalogus en site. Marketeer (NIMA). Alle productie in 1 hand.

Portfolio

soldius.jpg

Brochure Soldius

Soldius is een onderneming, gespecialiseerd in opslagmedia voor zonne-energie en een van de grootste op dit gebied. Voor soldius is een complete house-style ontworpen, met een website in 6 talen en een uitgebreide brochure.
baas.jpg

Baas Assurantien

Baas Assurantien is een middelgroot verzekeringskantoor met particuliere en zakelijke klanten. Voor Baas is een housestyle ontworpen met een reeks aan informatiemateriaal voor afzonderlijke verzekeringen.
rembrandt.jpg

Rembrandthuis Amsterdam

Voor het Rembrandthuis is een huisorgaan ontworpen dat periodiek naar leden en (internationale) geintereseerden wordt gezonden.
VSI-trips.jpg

ING reisgids voor gepensioneerden

De VSI is de personeelsvereniging van de ING. Voor deze doelgroep worden elk jaar reisgidsen geproduceerd die aan ca. 10.000 leden wordt toegezonden.
runhotel.jpg

Run een Hotel

Run een Hotel is een zakelijk event waarbij bedrijven als teambuilding een echt (Bilderberg) hotel kunnen runnen. Voor Run een Hotel werd een housestyle, promotiemateriaal en een website geproduceerd.

Vraag Tom direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden