Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Adresgegevens

De Waterkamer 114
7325 HX Apeldoorn

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Al heel lang zelfstandig grafisch ontwerper en ICT-er. Gespecialiseerd in MKB, business to business, retail, gezondheidszorg en overheid.

Productie van websites en inter(intra)net gerelateerde oplossingen zoals administratie-applicaties voor ledenmanagement, registratie voor evenementen met iDeal, creditcard en Paypal. Barcodescan voor toegangscontrole en diverse applicaties voor overheid en semi-overheid.

Gespecialiseerd in websites met Joomla en Wordpress die online gevonden worden en… zelf eenvoudig onderhouden kunnen worden.
Ontwerp en productie van brochures, house-styles en andere printgerelateerde producties.

Copywriter Nederlands en Engels. (Kleine) fotostudio voor catalogus-packshots en site. Marketeer (NIMA).

Relevante vaardigheden:
- Joomla Master, WordPress, WooCommerce, Magento, VirtueMart, Hikamart
- Photoshop
- Indesign
- Illustrator
- QuarkXpress
- Animatieprogrammatuur
- Copywriting (Nederlands en Engels)
- Database-ontwerp (MYSQL)
- PHP/MYSQL, CSS, HTML5, API
- Software voor eventregistratie en seminars

Mijn visie op opdrachten is eenvoudig en duidelijk; een bindende prijsafspraak, leveren op de afgesproken datum en conform de briefing. Afspraak is afspraak.

Mocht je voor een juiste keuze meer informatie wensen, dan ben ik daar altijd toe bereid. Bij mij op kantoor of bij jou.

Portfolio

soldius.jpg

Brochure Soldius

Soldius is een onderneming, gespecialiseerd in opslagmedia voor zonne-energie en een van de grootste op dit gebied. Voor soldius is een complete house-style ontworpen, met een website in 6 talen en een uitgebreide brochure.
baas.jpg

Baas Assurantien

Baas Assurantien is een middelgroot verzekeringskantoor met particuliere en zakelijke klanten. Voor Baas is een housestyle ontworpen met een reeks aan informatiemateriaal voor afzonderlijke verzekeringen.
rembrandt.jpg

Rembrandthuis Amsterdam

Voor het Rembrandthuis is een huisorgaan ontworpen dat periodiek naar leden en (internationale) geintereseerden wordt gezonden.
VSI-trips.jpg

ING reisgids voor gepensioneerden

De VSI is de personeelsvereniging van de ING. Voor deze doelgroep worden elk jaar reisgidsen geproduceerd die aan ca. 10.000 leden wordt toegezonden.
runhotel.jpg

Run een Hotel

Run een Hotel is een zakelijk event waarbij bedrijven als teambuilding een echt (Bilderberg) hotel kunnen runnen. Voor Run een Hotel werd een housestyle, promotiemateriaal en een website geproduceerd.

Uitgevoerde opdrachten

Website Maken voor een Hobby Imker
Beste freelancers,    Ik ben een hobby imker die met 40 bijenvolken een mini bedrijfje heeft. Als gecertificeerd leraar bijenhouden verzorg ik ook cursussen hierin. Die laatste doe ik ook als vrijwilliger in ontwikkelingslanden. Uiteraard verkoop ik de honing van mijn bijen. Sinds vorig jaar ben ik in het bezit van een prachtige locatie in…
Beekbergen 5 mrt

Vraag Tom direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden