Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Tom

Tom
Over Tom

Welkom op mijn profiel! Mijn naam is Tom van den Hengel, en ik ben een ervaren Allround Digital Specialist met een brede expertise in zowel front-end als back-end ontwikkeling. Mijn vaardigheden strekken zich uit van het opzetten en aanpassen van WordPress websites tot het ontwikkelen van complexe functionaliteiten met PHP, JSON, en diverse API's.

Zelf heb ik gewerkt aan diverse Woocommerce websites, waarbij ik custom oplossingen heb gemaakt en veel kennis heb opgedaan over databases en SQL.

Tot slot is ook SEO specialisme van mij (hier liggen mijn roots), waarbij ik mij niet alleen focus op technische optimalisatie, maar ook diepgaand markt- en zoekwoordenonderzoek uitvoer om de zichtbaarheid en ranking van websites significant te verbeteren.

Als freelancer is mijn doel om samen met mijn klanten technische en strategische oplossingen te creëren om hun zakelijke doelen te ondersteunen. Ik ben toegewijd aan het leveren van kwaliteit en ik vind...

 

Portfolio

Ranking Bikes
Loading.

www.eetinfo.nl
Loading.

Ravedfabrics.com
Loading.

Invigor.nl
Loading.

 

Vraag Tom direct om offerte


Stuur een bericht