Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Tobias

Tobias

Videograaf | Fotograaf | Documentaire | Filmmaker

|
Locatie: Kudelstaart
|
Actief sinds: 03-01-2018
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 113 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Tobias & Egmond Photography

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Videograaf | Fotograaf | Documentaire | Filmmaker

Mijn naam is Tobias, ik ben 30 jaar en freelance videograaf/fotograaf.

Ik ben zeer ervaren in het maken van romantische bruidsreportages tot aan professionele bedrijfsvideo's. In alle video's die ik maak is het verhaal zeer belangrijk, hierbij is een goede samenwerking cruciaal.

Het leuke aan het maken van dit soort audiovisuele reportages is het creëren, van concept tot het eindproduct. Geen een productie is hetzelfde en je leert constant bij. Door mijn streven naar perfectie probeer ik elke video weer net iets beter te maken dan de laatste.

U kunt bij mij ook terecht voor fotografie of beeldbewerking.

Nieuwsgierig geworden naar mijn werk of de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Met vriendelijke groet,
Tobias Polo Lopez

Referenties

Datum:
17-02-2018
Van:
Ramon Sahadewlall
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Tobias Lopez heeft mij echt geweldig geholpen eerst met het geven van advies en later met het bewerken van alle foto's. Het eindresultaat was boven verwachting zeer goed, ik was er echt verbaasd van hoe goed de foto's zijn geworden. Ik kan je daarom Tobias zeker aanbevelen hij levert echt topkwaliteit. Hij denkt mee naar oplossingen, de communicatie was erg prettig en snel ,deadlines werden altijd gehaald. Voor flexibiliteit wil ik eigenlijk 6 sterren geven dat zegt al genoeg. Staat open voor feedback van de klant dat is fijn samenwerken. Mijn opdracht is meer dan geslaagd dankzij Tobias. Ik kom zeker terug als ik weer een videograaf/fotograaf nodig heb. Bedankt Tobias!

Uitgevoerde opdrachten

Advies van Professionele Fotograaf Gevraagd (Regio Haaglande...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een professionele fotograaf. Ik wil graag zelf professionele foto's maken van spreuken op wit papier, helaas is het al een paar keer mislukt omdat ik te weinig kennis heb om de juiste instellingen in de camera te vinden.    Ik heb professionele belichting gebruikt en toch komen de foto's…
Rijswijk 29 jan

Vraag Tobias direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden