Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Thomas

Thomas

Websites en media met de beste prijs/kwaliteit verhouding

Locatie: Breda
|
Actief sinds: 07-07-2014
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 1885 keer
|
KvK-nummer: 20149188 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Essenburg Multimedia

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Professioneel werk voor een degelijke prijs. Onze grootste kracht is dat ik voor een zeer laag tarief zeer degelijke kwaliteit lever. Ik ben er dan ook van overtuigd dat u nergens zo'n goede prijs/kwaliteit verhouding krijgt!

Daarnaast ben ik geen enkele freelancer maar werk ik samen met een team gedreven programmeurs, designers en marketing mensen. Op deze manier kunnen wij nauw samenwerken aan al onze projecten om zo onze klanten met alle aspecten van projecten te kunnen helpen.

Mocht u voor mij kiezen dan ga ik eerst al uw wensen verzamelen en aan de hand daarvan een plan van aanpak maken. Het project houd ik netjes bij op Trello en in ons CRM systeem zodat er zo min mogelijk fout kan gaan en u precies krijgt wat u wilt.

Voordat ik aan een project begin vraag ik een aanbetaling van 40%. Nadat ik uw eventuele feedback verwerkt heb en u tevreden bent met het project betaald u de resterende 60%.

Portfolio

slider2.jpg

Bedrijfsfilm Epispring

Een bedrijfsfilm van A tot Z verzorgd voor Epispring.com
hormes.jpg

XLwood.nl

Een maatwerk website met webshop functionaliteiten. Het doel van de website is om voor aannemers een projectpakket samen te kunnen stellen waarin zij alle benodigde materialen voor een project kunnen verzamelen en aan kunnen schaffen.

Uitgevoerde opdrachten

Maken van een Landingpage in Wordpress
Beste freelancers,    Ik zou graag een landingpage hebben (in Wordpress) met blog en koppelingen naar mijn andere website, om leads te genereren voor mijn makelaardij in Eindhoven.  Ik heb daartoe al een url gereserveerd.    Deze landingpage zou ik vervolgens ook willen laten draaien op een andere url om taxatie-opdrachten…
Eindhoven 26-08-2014
Magento Programmeur Gezocht
Beste freelancers,    Wij hebben inmiddels 3 jaar een site met Magento.  Onze freelancer heeft weinig tijd over vanwege privé zaken.  Wij zijn dus op zoek naar een nieuwe freelancer die onze site wilt beheren.    Wat we vragen is het volgende:    1) Ervaring met Magento  2) SVN kennis is een eis …
Amsterdam-Zuidoost 31-07-2014

Vraag Thomas direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden