Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Tal

Tal
Over Tal

Hallo!

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Tal en ik ben een Wordpress developer. Drie jaar geleden heb ik mijn Master of Science in Business Development and Entrepreneurship afgerond aan de Universiteit Utrecht. Tijdens deze master heb ik veel praktische en theoretische technieken geleerd over hoe je een bedrijf kunt verbeteren en hoe je bezoekers kunt converteren in klanten. Sindsdien heb ik mijn eigen webshop opgezet en gemanaged, waardoor ik veel praktijkervaring heb opgedaan. Na de verkoop van deze webshop ben ik begonnen met mijn eigen webdevelopment agency. Hierin komt alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren samen en deze deel ik graag met jou.

Momenteel werk ik samen met een developer die 12+ jaar ervaring heeft in webdevelopment (Lucas). Zijn webdevelopment kennis en mijn business development, design en webdevelopment ervaring maken dat wij een goed team zijn. 
...

 

Portfolio

VetSimplicity
Loading.

RechtIn
Loading.

 

Vraag Tal direct om offerte


Stuur een bericht