Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Sylvion

Sylvion

Sparringpartner

Locatie: Utrecht (Maarssen)
|
Actief sinds: 20-10-2016
|
Uurtarief: € 30
|
Profiel bekeken: 153 keer
|
KvK-nummer: 67375901 informatie
|

Profiel

Ik heb een geruime ervaring en brede kennis opgedaan als Marketing en Communicatie specialist zowel binnen het online als offline domein. Ik heb in het verleden het meest geleerd van mijn jaren als zelfststandig ondernemer waar ik enkele jaren een communicatie-adviesbureau heb gehad. Door mijn ervaring in de zakelijke dienstverlening, zowel kleine als grote ondernemingen, heb ik sterke commerciƫle vaardigheden ontwikkeld. Ik ben een senior binnen accountmanagement. Dit uit in zich in een talent voor acquisitie, relatiemanagement en het treffend verbinden van professionals. Ik weet hoe een klant, product en gebruiker met elkaar te verbinden.

Ik ben sterk in bemiddelen. Mijn communicatieve en sociale vaardigheden maken dat ik in een gesprek al snel tot de kern van een hulpvraag kan komen en indien nodig andere specialisten uit mijn netwerk aan een opdracht weet te koppelen. Mijn bijdrage kan daardoor in de praktijk ook meer de rol van een sparringpartner zijn. Ik heb een professionele aanpak in de uitvoering van mijn opdrachten. Mijn interesse en expertise maken dat ik snel tot een concept kan komen. Met het resultaat dat de klant vaak weer terugkomt voor een nieuwe opdracht.

Vraag Sylvion direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Graphic Silvr.

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer