Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Adresgegevens

Valkenboskade 50
2563 GT Den Haag

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Sinds 2007 houd ik mij voor profit -en nonprofit organisaties bezig met het behalen van doelen. Het zoeken van de perfecte mix van offline -en online kanalen inzetten, zodat de eindgebruiker een prettige user journey beleeft en zijn ervaring deelt met anderen. De klant wordt ambassadeur van de organisatie.

Door mijn brede ervaring ben ik breed inzetbaar. Ik heb webshops opgezet en beheerd, maar ook vanaf de bureauzijde organisaties in de profit -en nonprofit sector geholpen bij de (door)ontwikkeling van het businessmodel.

Daarnaast sta ik ook graag met beide voeten in de klei en kan ik zelf alles op het gebied van CMS beheer, het schrijven van effectieve SEO webteksten, Analyses maken, materialen bewerken in Photoshop en nieuwsbrieven verzendklaar maken.

Schroom niet om een afspraak met mij te maken om te kijken waar ik mee kan helpen in jouw organisatie.

Hartelijke groet,

Suzanna

Portfolio

Online marketeer - breed inzetbaar

Expert in - CMS beheer (o.a. Magento, Wordpress); - --- (door) ontwikkeling webshops -en websites - webredactie - Webanalytics - SEO/SEA - Photoshop

Vraag Suzanna direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden