Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Suki

Suki van Beusekom

R&D Developer / veejay / ZZPer

Locatie: Vijlen
|
Actief sinds: 13-05-2016
|
Uurtarief: € 44
|
Profiel bekeken: 630 keer
|
KvK-nummer: 69104565 informatie
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Robert Wiebe Brandon Wiebe Jacobine Diana George Bram Krista Remco Erik Jesse Ara Tobias Maria

Profiel

Meedenkend en innovatief in de visualisatie van uw producten en/of diensten. Graag ondersteun ik u in de digitale visualisatie en beleving van uw product, dienst of evenement. Ik beschik over een ruime ervaring op academisch niveau in ICT en state-of-the-art nieuwe en reeds gevestigde media uitlatingen. Gedegen ervaring in opdrachten in onderzoek alsmede diverse evenementen sectoren. Wat mij onderscheid van veel andere professionals dat ik zowel op grafisch gebied als technisch gebied ruim onderbouwd, ervaren en sterk ben. Ik ben van nature erg innovatief ingesteld en actief geweest in opkomende niche-markten na jaren werkzaam geweest te zijn op de R&D afdeling van een bedrijf welke voor de Europese Comissie onderzoeks projecten uitvoerde met toegepaste kunstmatige intelligentie, richt ik me nu meer op digitale beeldverwerking (uiteenlopend van drone beeldopnames tot weergave van digitale complexe data structuren) en plattere ICT oplossingen. Verder denk ik graag met u mee aan creatieve oplossingen kennis en ervaring met zowel de techniek, theorie, marketing en design aspecten in uiteenlopende branches.

Uitgevoerde opdrachten

Moderniseren van Tablet App en Browser Applicatie
Beste freelancers,    Wij zoeken met spoed een freelancer die ons kan ondersteunen bij het moderniseren van de tablet app en browser applicatie. Het betreft een bestaande beheerapplicatie voor het uitvoeren en registreren van beheertaken op locatie.    Onze organisatie betreft een advies- en inspectiebureau op het gebied van gebouwgebonden…
Oirschot 05-06-2016
Raspberry 3 Bluetooth Programmeur Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die de Raspberry 3 kan benaderen via Bluetooth vanaf iPad en computer. Ik heb software geschreven met een menu voor de RP 3. Ik wil dit menu kunnen benaderen vanaf mijn computer of ipad via Bluetooth. RP 3 heeft Bluetooth light geïntegreerd.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Amsterdam 06-06-2016
Appmaker Gezocht voor Vraag en Antwoord App
Beste freelancers,    Wij willen graag een app laten ontwikkelen zodat de klant gemakkelijk een vraag kan stellen aan ons via deze app. Wij kunnen hier dan via deze app gemakkelijk antwoord op geven. Verder moet het mogelijk zijn om foto's bij te voegen bij de vragen of antwoorden.    De opdracht hoeft niet op locatie uitgevoerd…
Amsterdam 03-07-2016

Vraag Suki direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden