Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Sjaak

SjaakOver Sjaak

Mijn ambitie is om de klant te helpen haar of zijn bedrijfsvoering verder te verbeteren door het leveren van de diensten procesmanagement, projectmanagement en advies omtrent de inrichting van organisatie, processen en informatievoorziening.
Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd en later Cultuur, Organisatie en Management aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Voor mij vormen deze opleidingen een goede basis om zowel inhoudelijk als naar de menselijke kant van de bedrijfsvoering te kijken. Omdat de meeste veranderingen in de bedrijfsvoering gevolgen hebben voor taak en mens draagt inzicht hier in bij aan een succesvolle implementatie van de verandering. De meeste kennis en ervaring heb ik met het ontwikkelen, beschrijven en implementeren van business processen. Het samen met de betrokkenen tot stand brengen van een goed werkend resultaat vind ik altijd weer een mooie uitdaging. Doordat de betrokkenen meer inzicht krijgen in de samenhang binnen de procesketen, wordt hun eigen bijdrage beter zichtbaar wat...

 

Portfolio

Procesontwerper
Loading.

 

Vraag Sjaak direct om offerte


Stuur een bericht