Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Sebastiaan

Sebastiaan Sambrink Sanderink

Administratie, Financiële Ondersteuning, Loonstroken, etc.

Locatie: Wijdewormer
|
Actief sinds: 20-01-2016
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 465 keer
|
KvK-nummer: 64283097 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Extra Handen

Profiel

Ik ben Sebastiaan Sambrink Sanderink en ben als freelancer begonnen omdat ik starters en kleine bedrijven graag help met hun financiële administratie en/of bedrijfsprocessen in kaart te brengen en de workflow te verbeteren. Juist als startende ondernemer is er niet altijd veel tijd voor de administratie en als klein bedrijf sta je voor de uitdaging om alle processen in goede banen te leiden. Hier kun je soms wel wat hulp bij gebruiken; bij de start, een paar keer per jaar of misschien wel op reguliere basis.

Als administrateur en financial controller kan ik jou op verschillende manieren helpen en met het groeiende team timmeren wij aan de weg om een betaalbare dienst aan te kunnen bieden. Ben je op zoek naar iemand die je laat zien hoe je je eerste belastingaangifte moet doen? Of heb je geen idee hoe je een makkelijk systeem opzet voor je inkomende en uitgaande facturen? Ben je op zoek naar een makkelijk boekhoudprogramma? Of wil je juist iemand die een paar uur per week/ maand/ kwartaal alles uit handen neemt zodat je nergens naar om hoeft te kijken?

Ik heb in mijn carrière bij verschillende startende ondernemingen gewerkt en van dichtbij gezien (zeker bij snelle groei) hoe lastig het is je bedrijfsprocessen op orde te krijgen. Bij verschillende bedrijven heb ik de bedrijfsprocessen in kaart gebracht en de (financiële) administratie naar een hoger niveau getild. Als financial controller hou ik mij dagelijks bezig met het adviseren van directies bij belangrijke (financiële) beslissingen en blijf ik bezig met het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Wij zijn met een kleine gemotiveerde groep professionals aan het werk om verschillende bedrijven te helpen. Om het geheel wat duidelijker te maken hebben wij onze diensten onderverdeeld in drie concepten:

• Tijdelijke:
Voor één keer sparren of "puinruimen"

• Periodieke:
1x per week / maand of wat vaker (financiële) administratieve ondersteuning

• Zelf blijven doen:
Om gecoacht te worden bij het zelf blijven doen van je (financiële) administratie

• Overige diensten:
Zoals Loonadministratie, boekhoudpakketten, etc.

Neem contact op, dan bespreken wij de mogelijkheden.
Bekijk onze website voor meer informatie en kosten.

Vraag Sebastiaan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden