Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Walhalla Grafisch Design & Commu

Profiel

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Sanne Swidde en ik voer mijn freelance opdrachten uit onder mijn bedrijfsnaam Walhalla Grafisch Design & Communicatie. Hieronder een overzicht van de diensten die ik aanbied:

Websites
Ik ontwikkel websites met WordPress of fris reeds bestaande websites op in Wordpress.

Webshops
Ik maak webshops met Lightspeed. Ik richt deze webshop volledig naar wens van de klant in. Informeer de klant over wat er nodig is voor een succesvolle webshop, denk aan het gebruiksvriendelijk inrichten van de webshop, duidelijke productpagina’s, functionaliteit van de webshop, gebruiksvriendelijke checkout (kassa), etc. Tevens kan ik dit voor u regelen met de juiste partijen.

Vormgeving/huisstijl
Ik ben niet alleen handig in het bouwen van websites of het inrichten van webshops. Maar ik zorg er ook voor dat uw website of webshop prachtig vormgegeven wordt, helemaal naar uw wens. Ook verzorg ik diverse soorten drukwerk. Denk aan flyers, visitekaartjes, een goede brochure. Maar ook een goed logo en pakkende huisstijl voor uw onderneming of bedrijf is van groot belang. Ook dit kan ik voor u verzorgen.

(online) Communicatie & social media
Ik kan voor u een goed vormgegeven nieuwsbrief maken, één die niet te lang en niet te kort is. Een pakkende mail die mensen graag even zullen bekijken en doornemen.
Maar ook goede social media content is onmisbaar tegenwoordig. Ik kan deze content voor u maken. Of het nou om nieuwberichten gaat, foto’s of filmpjes. Ik beschik over een breed scala aan professionals / freelancers die ik kan inzetten. Denk aan fotografen, filmmakers en animators.

De websites en webshops die ik aflever zijn makkelijk zelf bij te houden. U kunt gemakkelijk zelf aanpassingen doorvoeren. Zodat uw website of webshop altijd up to date is. Ziet u het niet zitten om zelf de updates door te voeren of zelf informatie bij te werken dan doe ik dit uiteraard ook graag voor u.

Tijdens het proces van het bouwen van uw website, het inrichten van uw webshop of het ontwerpen van uw drukwerk is er voldoende mogelijkheid tot overleg zodat het eindproduct volledig naar uw wens zal zijn. Daarnaast heb ik geen lange wachttijden en levertijden en bied ik kwaliteit voor een goede prijs.

Portfolio

homepage-afb-NMBR720.jpg

Webdesign NMBR7

Website vormgegeven en gebouwd in Wordpress voor interieur styling bureau NMBR7
LOGO-CIRCELS-KLEUR6.jpg

Logo ontwerp NMBR7

Logo ontwerp voor interieur styling bureau NMBR7
homepage-gooise-tafel.jpg

webshop Gooische Tafel

webshop vormgeving, inrichten en gebruiksklaar maken voor maaltijdservice Gooische Tafel
webshop-ESKO-Diveworld.png

webshop ESKO Diveworld

webshop vormgeving, inrichten en gebruiksklaar maken voor de webshop van duik- en funsportswinkel ESKO Diveworld
webshop-Stoer---Lief.png

webshop Stoer & Lief

webshop vormgeven, inrichten en gebruiksklaar maken voor kinderwinkel Stoer en Lief

Uitgevoerde opdrachten

Template Maken voor Mailchimp Nieuwsbrief
Beste freelancers,    Ik gebruik Mailchimp maar wil mijn template updaten en mogelijk laten vullen door jou.    Ik ben een zz'per die online en stonestore een biologisch concept heeft. We versturen nu 5 x per jaar een nieuwsbrief maar dat moet moderner en frequenter.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Rotterdam 12 nov

Vraag Sanne direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden