Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Sanne

Sanne
Over Sanne

Mijn naam is Sanne Ansmink. Ik ben gespecialiseerd in tekenen, zowel digitaal als op papier. Ik kan verschillende stijlen tekenen en kan mij makkelijk aanpassen tot een stijl naar wens. Ook ben ik voor grafische designs in te zetten zoals logo's, flyers en posters etc.

Ik heb op het Noorderpoort College, school voor de kunsten met de opleiding Multi Media Design gestudeerd. Ik heb mijzelf tijdens deze opleiding ontpopt tot de illustrator die ik nu ben. Natuurlijk heb ik talent om te kunnen tekenen, maar tijdens deze studie heb ik veel dingen bijgeleerd. Niet alleen op het gebied van tekenen, maar ook grafisch, zoals logo’s, webdesigns, flyers, posters en webdesigns.

Momenteel ben ik werkzaam als grafisch ontwerper voor webshops en wil ik naast een vaste baan meer met mijn passie doen als freelancer. Ik ben goed met programma's als Photoshop en Illustrator, maar kan...

Uitstekend
1 beoordelingen
Sanne

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Schilderwerk
(Lees verder)
Loading.

Schilderwerk
(Lees verder)
Loading.

Strip
(Lees verder)
Loading.

Digitale Illustratie
(Lees verder)
Loading.

Digitale Illustratie
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Sanne direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: