Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Ruben

Ruben van den Boom

ir. R. van den Boom

Locatie: Delft
|
Actief sinds: 22-01-2018
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 264 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Bureau Boom

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Ruben van den Boom, na mijn opleiding Bouwkunde aan de TU Delft ben ik een v.o.f. gestart samen met een studiegenoot. De v.o.f. heet Bureau Boom en we zijn een veelzijdig bouwkundig ingenieursbureau gefocust op duurzaam bouwen. Ik ben momenteel werkzaam als bouwtechnisch tekenaar (2D en 3D) en adviseur op het gebied van duurzaamheid. Mijn collega, Esther Slagter, is tevens werkzaam als bouwtechnisch tekenaar (2D en 3D) en als grafisch ontwerper. Ze heeft de campagne van de TU Delft ontworpen en de huisstijl van het Sport&Cultuur; gebouw van de TU Delft.

Bureau Boom kan u de volgende diensten aanbieden:
- Bouwtechnisch tekenwerk 2D en 3D: denk aan vergunning aanvraag, gebruiksmelding, uittekenen van uw woning
- Architectonisch ontwerp: het uitwerken van schetsen naar ruimtelijk ontwerp
- Parametrisch ontwerp met Grasshopper
- Advieswerk: brandveiligheidsadvies, detail advies, EPC advies
- Visualisatie: renderen, visualiseren van uw ideeën
- Grafisch ontwerp: logo's, filmpjes, animaties, documenten

Voor voorbeeld projecten en meer informatie over ons verwijs ik u naar onze website, te vinden op dit profiel. Graag horen we van u!

Portfolio

sport_cultuur-02.jpg

Menukaart restaurant

Deze menukaart is ontworpen voor het nieuwe café van de Unit Sport & Cultuur, TU Delft. De uitgangspunten waren een hip, speels menu realiseren geïnspireerd op peg boards. Deze borden komen tevens in het café voor.
20180119_1957032.jpg

Ontwerp visitekaartje

Voor ons eigen bedrijf hebben wij een visitekaartje ontworpen. Ons bedrijf is gericht op duurzaamheid, vandaar dat we gekozen hebben voor duurzaam papier.
Michel-woning.jpg

Ontwerp voor verbouwing appartement

De eigenaar had moeite met het verkopen van de woning, vandaar de verbouwing. In de vorige indeling was er een slaapkamer tussen de keuken en de huidige woonkamer in. Deze is weggehaald met als resultaat een ruime, lichte woonkamer. De badkamer in de oude situatie was een hok van 2 m2 waar men naar het toilet moest en moest douchen. Door het weghalen van de slaapkamer, kon de ontsluiting richting de keuken anders geregeld worden. Hierdoor kon de badkamer twee keer zo groot worden. Al met al is er een waardevermedering gerealiseerd van 30.000,-
tu_campagne-25.png

Ontwerp marketing campagne TU Delft 2016-2017

Dit ontwerp is gemaakt naar aanleiding van wedstrijd voor het ontwerpen de nieuwe campagne van de TU Delft. We waren winnaar van de wedstrijd dus het ontwerp is gerealiseerd. Het bevat de huisstijl kleuren van TU Delft en de huisstijl lettertypen. Het doel is middelbare scholieren voor de TU Delft te laten kiezen, vandaar de speelse sfeer.
icons.jpg

Schetsen Marokko

Tijdens een reis door Marokko hebben wij de volgende schetsen gemaakt. Hiermee willen we laten zien dat we een visualisatie voor u zouden kunnen maken in deze stijl.

Vraag Ruben direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden