Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Rogier

Rogier

|
Locatie: Den Haag
|
Actief sinds: 21-09-2017
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 157 keer
|
KvK-nummer: 68996799 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Popupfotograaf.nl

Adresgegevens

Epicurushof 10
2493ZZ Den Haag

Profiel

Gepassioneerde vakfotograaf waarbij de kracht ligt op het vangen van een moment door het creëren van een verhaal op beeld. Of het nu om illustratie, portret, product of reportagefotografie gaat, elke fotoshoot wordt ingevuld met eigen stijl.
Met mijn jarenlange ervaring als manager in een snelle en hectische commerciële wereld weet ik de wensen van de opdrachtgever op een flexibele en creatieve manier te vertalen in een gevangen beeld, waarbij authenciteit en laagdrempeligheid wordt samengesmolten tot een unieke en plezierige samenwerking.
De wereld is mijn inspiratiebron en voer de activiteiten dan ook uit in het veld. Eventueel door op locatie een mobiele studio op te bouwen.
Ik durf het te zeggen, vraag onze klanten waarom! Popupfotograaf, gewoon de leukste fotograaf van de randstad.

Portfolio

Promofolder

Referenties

Datum:
16-11-2017
Van:
Willem Frees
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wij hebben door Rogier de opdracht gegeven op ons nieuwe product te laten fotograferen (blushsticks). Ik heb de afgelopen jaren met minimaal 7 fotografen gewerkt, maar Rogier steekt er met kop en schouders boven uit. Waarom?; 1) Zeer helder in de communicatie, legt precies uit hoe hij te werk gaat en wanneer je alles kan verwachten 2) Komt afspraken perfect na (was 10 minuten te vroeg en had alles eerder aangeleverd dan aangegeven) 3) Is enorm prettig in de omgang 4) Concurrerend met prijs 5) Komt met creatieve ideeën 6) Heeft PASSIE voor het vak en daardoor wordt alles nog mooier Wij gaan zeker vaker werken met Rogier, sterker nog, we hebben besloten om vanaf nu alleen maar Rogier te contacten bij alle opdrachten!

Uitgevoerde opdrachten

Foto's voor een Blush (Cosmetica)
Beste freelancers,    We hebben voor een nieuw cosmetica product een stuk of 40 foto's nodig. het product is (bijna) hetzelfde als: https://www.nudestix.com    Foto's mogen in dezelfde stijl, we verwachten dat je ongeveer 2 uur bezig bent.    Let op: Dit is een betaalde proefopdracht, mochten we tevreden zijn,…
Spijkenisse 19-10-2017

Vraag Rogier direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden