Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Rogier

Rogier

Locatie: Den Haag
|
Actief sinds: 21-09-2017
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 18 keer
|
KvK-nummer: 68996799 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Popupfotograaf.nl

Adresgegevens

Epicurushof 10
2493ZZ Den Haag

Profiel

Gepassioneerde vakfotograaf waarbij de kracht ligt op het vangen van een moment door het creëren van een verhaal op beeld. Of het nu om illustratie, portret, product of reportagefotografie gaat, elke fotoshoot wordt ingevuld met eigen stijl.
Met mijn jarenlange ervaring als manager in een snelle en hectische commerciële wereld weet ik de wensen van de opdrachtgever op een flexibele en creatieve manier te vertalen in een gevangen beeld, waarbij authenciteit en laagdrempeligheid wordt samengesmolten tot een unieke en plezierige samenwerking.
De wereld is mijn inspiratiebron en voer de activiteiten dan ook uit in het veld. Eventueel door op locatie een mobiele studio op te bouwen.
Ik durf het te zeggen, vraag onze klanten waarom! Popupfotograaf, gewoon de leukste fotograaf van de randstad.

Portfolio

Promofolder

Uitgevoerde opdrachten

Foto's voor een Blush (Cosmetica)
Beste freelancers,    We hebben voor een nieuw cosmetica product een stuk of 40 foto's nodig. het product is (bijna) hetzelfde als: https://www.nudestix.com    Foto's mogen in dezelfde stijl, we verwachten dat je ongeveer 2 uur bezig bent.    Let op: Dit is een betaalde proefopdracht, mochten we tevreden zijn,…
Spijkenisse 19 okt

Vraag Rogier direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden