Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Robin

Robin Visser

Robin Visser Photography

|
Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 28-05-2018
|
Uurtarief: € 55
|
Profiel bekeken: 182 keer
|
KvK-nummer: 70423008 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Robin Visser Photography

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben een freelance reis- en outdoor fotograaf met een passie voor verhalen vertellen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in drone foto -en videografie en officieel gelicenseerd om drones commercieel in te mogen zetten.

Mijn werk is gepubliceerd op National Geographic, de Volkskrant en De Telegraaf en ik heb veelvuldig samengewerkt met verschillende reis organisaties zoals nationale en lokale toeristische besturen en reis -en tour organisaties.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor het maken van bedrijfsfilms en sfeer reportages van evenementen. Ook op bruiloften zal ik op mijn eigen, unieke manier het verhaal van deze bijzondere dag vertellen.

Portfolio

Mauritius-homepage-a-2.jpg

Portfolio

Drone fotografie impressie
Reunion-homepage-b-1.jpg

Portfolio

Reis fotografie impressie
Zien24-Drone-Villa-1-copy.jpg

Portfolio

Screen-Shot-2018-07-05-at-14.02.58.png

Portfolio

Real-Wedding-Jan-Gwen-documentair-storytelling-fotograaf-11.jpg

Portfolio

Referenties

Datum:
17-10-2018
Van:
Letty Margry
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Robin heeft op zeer korte termijn een prachtig huwelijksfilmpje voor ons in elkaar gezet. Hij heeft hierbij precies de juiste toon van het huwelijk (warm, liefdevol, persoonlijk, intiem) neer weten te zetten in het filmpje, enkel op basis van de door mij opgestuurde ruwe materialen. Dit heeft hij enorm goed ingeschat en we zijn superblij met het resultaat!
Datum:
18-09-2018
Van:
Rosa Geelen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Robin heeft onze gehele trouwdag gefilmd. Toen we nog op huwelijksreis waren kregen wij de film al toegestuurd. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen! De film is prachtig geworden. Hele mooie beelden die goed gemonteerd zijn in de film. Buiten het feit dat hij kwaliteit levert is het ook een prettige man om mee samen te werken. De communicatie vooraf verliep soepel, hij reageert snel. Tijdens onze trouwdag hebben nauwelijks door gehad dat we gefilmd werden, dat is wat je wilt tijdens je bruiloft. Wij kunnen Robin zeker aanbevelen!

Uitgevoerde opdrachten

Videograaf voor Interview Filmpjes (Den Haag)
Beste freelancers,    Wie kan voor ons een filmpje maken in interview vorm?    Doel:  De meerwaarde van de ervaringswerker benadrukken tijdens een behandeling.    Waarom:  Omdat ervaringswerkers nog redelijk nieuw zijn binnen onze instelling en behandelaren nog terughoudend zijn over wat de meerwaarde is van…
Den Haag 16 okt
Video-editor Gezocht voor Huwelijksvideo
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die verschillende videofragmenten van mijn huwelijk (in totaal ongeveer 1 tot 1,5 uur aan materiaal verspreid over tientallen fragmenten, opgenomen met een handycam) tot 1 lopend fragment kan monteren. Ik wil dan graag 2 versies: een korte versie (van bijvoorbeeld 8 tot 15 minuten) en 1 lange…
Amsterdam 11 sep
Freelance Fotograaf voor Verlichtingsprojecten
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een fotograaf die mooie foto's kan maken van onze projecten. De eerste aanvraag gaat voor een verlichtingsproject in Nieuw-Vennep. Ik verwacht ongeveer 10 foto's per project.    Graag een reactie bij interesse.
Bedrijfspand Nieuw-Vennep 20 aug
Huwelijk Videograaf Gezocht (24 augustus 2018, Breda)
Beste freelancers,    Op 24 augustus 2018 trouwen mijn vriend en ik in Breda. Wij zoeken voor die dag nog een videograaf (aantal uur filmen in overleg).    Graag ontvangen we offertes om te bekijken of dit binnen onze mogelijkheden past.   
Huis den Deijl, Breda 6 jul

Vraag Robin direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden