Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Robin

Robin Pot

Freelance | Digital Digital Consultant

Locatie: Laren
|
Actief sinds: 24-11-2015
|
Uurtarief: € 80
|
Profiel bekeken: 928 keer
|
KvK-nummer: 61156310 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Sixty Two

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Huur mij in voor een boost in je online Marketing inzet. Vanuit een duidelijke Marketingstrategie naar de juiste toepassing van de verschillende kanalen waarbij we alle tactieken uit de kast halen.

Mijn naam is Robin Pot en ik ben een Online Marketing specialist met ruim 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van Online Marketingstrategieën met daarbij behorende planning en uitvoering. Dit heb ik toegepast voor MKB'er en voor mijn eigen webshops Kunstgrasmakers.nl en Vinylmakers.nl. Hierbij hanteer ik bewezen modellen en werk ik met de nieuwste technieken in de digitale media.

Online Marketing Strategie

Ik help jou graag om jouw bedrijf online te laten groeien en meer omzet, leads en bekendheid te genereren. Samen duiken wij in jouw business model en bouwen we daar de juiste online strategie omheen zodat jij de komende jaren weet waar je naartoe gaat.

Online Marketing Management

Heb je al een duidelijke visie en strategie en wil je die testen en/of uitvoeren? Dan help ik je graag met het managen van de huidige inzet van kanalen en het verbeteren hiervan.

Overzicht van mijn diensten

Schakel mij in op de volgende fronten:
Strategie ontwikkeling
Online Marketing planning
Projectmanagement Online Media en Webdevelopment
Display Advertising
Zoekmachine Marketing
Contentcreatie

Huur mij in, stuur een bericht via deze site of bel mij voor een oriënterend gesprek. Ik help je graag met je volgende stappen.

Vraag Robin direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden