Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Robert

Robert Rinkema
Over Robert

Met meer dan 15 jaar ervaring in het digitale medialandschap heb ik een rijke achtergrond opgebouwd, voornamelijk vanuit een bureauomgeving, waar ik het voorrecht had om voor toonaangevende merken zoals ING, Jumbo, diverse overheidsinstellingen, Honda, AMEX, KWF, en vele anderen te werken.

Mijn kracht ligt in het bewaren van een helikopterview, het uitzetten van strategische koersen en het leiden van teams van specialisten. Ik heb een grondige kennis van digitale mediakanalen - variërend van Programmatic Advertising tot sociale media platforms zoals META en TikTok, en van influencer marketing tot SEO. Daarnaast heb ik diepgaande ervaring met een breed scala aan ad-management systemen, waaronder DV360, Adform, Google Ads, en Pinterest.

Data fascineert mij van nature en vormt de ruggengraat van mijn marketingstrategieën. Ook de integratie van A.I. in mijn werk, voor het genereren van content, het verkrijgen van inzichten en het verhogen van de efficiëntie, is iets waar ik gepassioneerd...

 

Portfolio

Profiel
Loading.

 

Vraag Robert direct om offerte


Stuur een bericht