Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Robbert

Robbert Huisman
Over Robbert

Al 18 jaar help ik mijn klanten met het analyseren, optimaliseren en testen van hun online content. Mijn passie is het proberen te begrijpen van mensen in het algemeen en online bezoekers in het bijzonder. Om een website te verbeteren moet je namelijk in het hoofd van je bezoekers kruipen. Alleen als je weet hoe ze bijvoorbeeld denken, hoe ze keuzes maken, waar ze naar kijken en wat ze fijn vinden, kan je net dat beetje verschil maken.

Daarom gebruik ik oa. Gedragspsychologie, Consumenten psychologie en Cognitieve psychologie voor het verbeteren van de usability, UX en overtuiging van websites.

Ieder bedrijf of website heeft een verhaal te vertellen. Wat verkoop je? Wat heeft je klant eraan? En waarom zou je het hier kopen en niet bij de concurrent? Met de juiste technieken zorg ik dat jouw verhaal beter overkomt en dat meer bezoekers jouw verhaal...

Amstelveen

Expertisegebieden:

 

Vraag Robbert direct om offerte


Stuur een bericht