Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Rob

Rob Paludanus

Video en Film Productie

Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 01-05-2017
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 287 keer
|
KvK-nummer: 24353971 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

RWD Producties

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Alweer ruim 14 jaar ervaring ervaring in de A/V branche en al meer dan 15000 films geproduceerd welke betrekking hebben tot E-learning maar ook meer-camera registraties, videoclips, bedrijfsfilms, personeelsfilms, theatrale registraties, commercials en informercials.

Krenten in de pap noem ik de shots die je niet zomaar maakt.
In de loop der tijd heb ik hier dan ook een leuke voorraad zowel qua apparatuur als kennis in vergaard. Denk aan een jib (dit is een kleine kraan/crane en geeft het gevoel dat de camera "zweeft"), een dollytrack voor "rijdende shots", een dolly-skater voor rijdende shots vanaf de grond, een action cam voor shots die met een normale camera niet gemaakt kunnen worden en natuurlijk een behoorlijke hoeveelheid en diversiteit aan lampen en lichtbakken.

De opnames worden gemaakt in HD (video of film).
Tevens ben ik in het bezit van een vaste en een mobiele autocue waardoor teksten snel en professioneel voor de camera ingesproken kunnen worden.

Last but not least een netwerk waar je iets mee kan.
Denk o.a. aan tekstschrijvers, componisten, audio/sound engineers, voiceover stemmen, presentatoren, acteurs, steadycam operators etc, etc.

Van kleine tot grote producties bij mij bent u aan het juiste adres.
Indien ik geen affiniteit met het onderwerp heb zal ik hier altijd open over zijn, en wellicht kan ik u adviseren bij wie u in mijn ogen dan wel moet zijn.

Wellicht tot ziens,
Rob
Producent, regisseur, cameraman, lichtman, zelf regisserend cameraman en editor.

Portfolio

Showreel RWD Producties

Bekijk in vogelvlucht de dingen die wij doen, omdat we bij hoofdkraan maar 4mb kunnen uploaden is de kwaliteit van dit bestand erg laag, bekijk onze website om een beter beeld te krijgen! http://rwdproducties.nl

Vraag Rob direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden