Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Rick

Rick de KlerckOver Rick

Welkom op mijn Hoofdkraan pagina! Inovaro bouwt mobiele apps, maatwerk software, webshops en websites op maat voor het midden- en kleinbedrijf. Meer dan 8 jaar ervaring met tal van projecten zorgen ervoor dat voor elk vraagstuk een passende oplossing geboden kan worden.

APPS
Wij hebben jarenlang ervaring met het bouwen van hybride en native apps voor zowel Android als IOS. Samen kijken we graag of een maatwerk app voor nog meer efficiëntie kan zorgen binnen uw onderneming.

MAATWERK SOFTWARE
Qua technieken en koppelingen met andere systemen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij bieden u geen standaardpakket aan, maar een webapplicatie die helemaal is ingericht op uw bedrijfsprocessen.

WEBSITES
Een website is en blijft het visitekaartje van uw onderneming en daarom is het van belang dat deze aantrekkelijk en goed is ingericht. Inovaro bouwt razendsnelle responsive websites in WordPress.
...

 

Portfolio

Riox (mobiele app)
(Lees verder)
Loading.

Maatwerk Orderbeheer (Laravel)
(Lees verder)
Loading.

High Heels & Happiness (WordPress)
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Rick direct om offerte


Contact

Telefoon / mobiel
0615469129
KvK-nummer
Website
Adresgegevens
Simon Lindhoutstraat 1
4691 GA Tholen
Bedrijfsnaam
Inovaro

Stuur een bericht